
Πρώτος θάνατος από λοίμωξη λόγω του ιού του Δυτικού Νείλου
Τη ζωή του έχασε ένας 75χρονος, κάτοικος Πατησίων, ο οποίος παρουσίασε μηνιγγο-εγκεφαλίτιδα μετά την προσβολή από τον ιό του Δυτικού Νείλου. Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος είχε επιβαρυμένη υγεία λόγω άλλων παθήσεων, νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου «Ιπποκράτειο». Μέχρι στιγμής, εννέα άνθρωποι -οι περισσότεροι κάτοικοι των Νοτίων Προαστίων της Αθήνας- έχουν προσβληθεί από τον ιό του Δυτικού Νείλου.
Τη ζωή του έχασε ένας 75χρονος, κάτοικος Κάτω Πατησίων, ο οποίος παρουσίασε μηνιγγο-εγκεφαλίτιδα μετά την προσβολή από τον ιό του Δυτικού Νείλου.
Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος είχε επιβαρυμένη υγεία λόγω άλλων παθήσεων, νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου «Ιπποκράτειο».
Μέχρι στιγμής, εννέα άνθρωποι -οι περισσότεροι κάτοικοι των Νοτίων Προαστίων της Αθήνας- έχουν προσβληθεί από τον ιό του Δυτικού Νείλου.
Την Τετάρτη, δύο ακόμη περιστατικά με εγκεφαλίτιδα εισήχθησαν στο Νοσοκομείο για νοσηλεία. Πρόκειται για έναν 68χρονο από τη Γλυφάδα και έναν 84χρονο από το Παλαιό Φάληρο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Καμαβινγκά χάνει στη Ρεάλ και κερδίζει στην Premier League
- Κουτσούμπας: Ο Μητσοτάκης θέλει να κάνει το «βαθύ» κράτος ακόμα πιο «βαθύ», εργαλειοποιώντας τα ίδια του τα σκάνδαλα
- Παιανία: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας μέσα σε χαντάκι – Είχε ταινία γύρω από τον λαιμό του
- Πάρτι του Τζόλη με την Μπριζ κόντρα στην Άντερλεχτ (vids)
- Ο Μπράιαν Κοξ εξηγεί γιατί ζει χωριστά από τη σύζυγό του
- Πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται…
- Χαράλαμπος Αθανασίου – Τάσος Χατζηβασιλείου: Nέα δικογραφία για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ στη Βουλή
- Αυτά είναι τα αξεσουάρ αυτοκινήτου που ίσως σου κοστίσουν ακριβά – Τι απαγορεύεται με τον νέο ΚΟΚ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442