Κλειστοί από τις 14:00 οι αρχαιολογικοί χώροι της Ακρόπολης και του Διονυσιακού Θεάτρου
Κλειστοί είναι από τις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας οι αρχαιολογικοί χώροι της Ακρόπολης και του Θεάτρου του Διονύσου, προκειμένου να προστατευθούν από τον καύσωνα τόσο οι επισκέπτες όσο και οι εργαζόμενοι. Η έκδοση των εισιτηρίων σταμάτησε τριάντα λεπτά νωρίτερα, δηλαδή στις 13:30.
Κλειστοί είναι από τις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας οι αρχαιολογικοί χώροι της Ακρόπολης και του Θεάτρου του Διονύσου, προκειμένου να προστατευθούν από τον καύσωνα τόσο οι επισκέπτες όσο και οι εργαζόμενοι.
Η έκδοση των εισιτηρίων σταμάτησε τριάντα λεπτά νωρίτερα, δηλαδή στις 13:30.
Αυτό αποφάσισε ομόφωνα, σε έκτακτη συνεδρίασή της, η επταμελής Εκτελεστική Γραμματεία της Πανελλήνιας Ένωσης Υπαλλήλων Φυλάξεως Αρχαιοτήτων (ΠΕΥΦΑ) και έχει ενημερωθεί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Ανάγκη να διατηρηθούν οι ευρωατλαντικές σχέσεις σε «λειτουργικό» επίπεδο
- Η ΕΕ χαιρετίζει την απόφαση Τραμπ για τους δασμούς – Εκφράζει «σοβαρές αμφιβολίες» για το Συμβούλιο Ειρήνης
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς διαπραγματεύσεις και κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Με έρανο η αγορά




