Μπορεί ιταλικά και γερμανικά ΜΜΕ να αναφέρουν σήμερα ότι η Μπάγερν Μονάχου κατέθεσε πρόταση συνεργασίας στον Αντρέα Πίρλο, ωστόσο ο βαυαρικός σύλλογος διέψευσε το συγκεκριμένο σενάριο. «Η Μπάγερν δεν έχει κάνει πρόταση στη Γιουβέντους, ούτε έχει έρθει σε επαφή με τον παίκτη ή τον ατζέντη του» τονίζει ο πρόεδρος του συλλόγου, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η «Gazzetta dello Sport» αναφέρει σήμερα πως η Μπάγερν κατέθεσε πρόταση 10 εκατομμυρίων ευρώ στη Γιουβέντους για τον 33χρονο μέσο, ο οποίος εντυπωσίασε με την εθνική Ιταλίας στο EURO 2012, ενώ στη συνέχεια το θέμα αναπαρήγαγαν τα γερμανικά ΜΜΕ.
Ο Τζέιμς Νάναλι αναδεικνύεται για πρώτη φορά MVP στην GBL χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση του στην εντός έδρας νίκη της ΑΕΚ επί του Ηρακλή για την 22η αγωνιστική.
Ο προπονητής της Λίγκα Ντε Κίτο του Εκουαδόρ, Τιάγκο Νούνες εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μαζί με τον γιο του και παρέθεσε μία συγκλονιστική ομιλία για το σύνδρομο Down.