Στον Δ.Γιαννακόπουλο πέρασε ο Παναθηναϊκός
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι και επισήμως το νέο αφεντικό στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός αφού την Τρίτη βρέθηκε στα γραφεία της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και κίνησε τις εργασίες για τη μεταβίβαση του 89,9% των μετοχών από τον πατέρα του Παύλο. Εντός της ημέρας αναμένεται η τυπική επικύρωση της μεταβίβασης.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι και επισήμως το νέο αφεντικό στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός αφού την Τρίτη βρέθηκε στα γραφεία της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και κίνησε τις εργασίες για τη μεταβίβαση του 89,9% των μετοχών από τον πατέρα του Παύλο.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε το «παρών» στα γραφεία της ΕΕΑ, παρουσία του δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια.
Ο γιος του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ έχει αναλάβει και τρέχει τις εξελίξεις στην ομάδα τον τελευταίο μήνα κι απέμενε η τυπική επικύρωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αναχαιτίσεις UFO στον ουρανό της Ουάσινγκτον – Το μεγάλο μυστήριο που παραμένει άλυτο για πάνω από 70 χρόνια
- Πρώτος σε ψήφους στην Ανατολική Περιφέρεια του All Star Game ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
- Το Σάββατο το μνημόσυνο του 19χρονου Ραφαήλ – Η συγκινητική μαντινάδα του πατέρα του
- Καμία συνεννόηση πίσω από κλειστές πόρτες για τις Ανεξάρτητες Αρχές απαντά το ΠΑΣΟΚ σε κυβερνητική διαρροή
- «Αυτά είναι… ανέκδοτα» – Η αντίδραση της Ρεάλ στην φημολογία πώλησης του Μπέλινγκχαμ στην Γιουνάιτεντ
- Τετέι: «Να με θυμούνται ως πρωταθλητή στον Παναθηναϊκό» (vid)

