Τα μειωμένα έσοδα απασχόλησαν το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Τα μειωμένα έσοδα από τις χορηγίες και τα διαρκείας ήταν το θέμα που απασχόλησε κυρίως το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη. Επίσης πάρθηκαν αποφάσεις για την υπόθεση Βιολίδη, ενώ αποφασίστηκε Βρύζας και Σαράτσης να είναι εταίροι στη νέα μπουτίκ.
Τα μειωμένα έσοδα από τις χορηγίες και τα διαρκείας ήταν το θέμα που απασχόλησε κυρίως το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη. Επίσης πάρθηκαν αποφάσεις για την υπόθεση Βιολίδη, ενώ αποφασίστηκε Βρύζας και Σαράτσης να είναι εταίροι στη νέα μπουτίκ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το Δ.Σ. της ΠΑΕ. Στο συμβούλιο συζητήθηκαν όλα τα θέματα της επικαιρότητας. Έγινε ενημέρωση των μελών για την τρέχουσα οικονομική κατάσταση της εταιρίας και πως θα διαμορφωθεί το μπάτζετ του αγωνιστικού τμήματος.
Συζητήθηκε διεξοδικά η διαφαινόμενη μείωση των εσόδων, από χορηγίες και τη μειωμένη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.
Αποφασίστηκε ότι εντός των αμέσως επόμενων ημερών θα γίνει ραντεβού με τον Ηλία Βιολίδη για να διαπιστωθεί σε ποιό σημείο βρίσκονται οι διαδικασίες για την αποπληρωμή οφειλών του τελευταίου ως τις 30/6.
Αποφασίστηκε ότι στη νέα μπουτίκ εταίροι θα είναι οι Ζήσης Βρύζας και Στέφανος Σαράτσης, με διαχειριστή τον τελευταίο και παράλληλα θα υπογραφεί μνημόνιο εμπορικής συνεργασίας με την ΠΑΕ ώστε τα έσοδα να καταλήγουν στα ταμεία της.
Συζητήθηκε διεξοδικά το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες με τις συλλήψεις οπαδών του ΠΑΟΚ και τέλος, έγινε αναφορά στις διαδικασίες που ακολουθούνται ώστε ο ΠΑΟΚ να είναι απολύτως εντάξει στον έλεγχο της UEFA στις 30/6».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πύραυλοι του Ιράν πλήττουν το Ισραήλ – Εκρήξεις στο Τελ Αβίβ και ως την Ιερουσαλήμ
- Κούβα: Είναι «ζήτημα χρόνου», λέει ο Τραμπ – Αναφορά σε σχέδιο αφού «τελειώσει» με το Ιράν
- Η Volkswagen κατασκεύασε στρατιωτικά οχήματα εν μέσω οικονομικής πίεσης
- Τραμπ: Και η Βουλή αρνήθηκε να περιορίσει τις εξουσίες του στον πόλεμο κατά του Ιράν
- Ισραήλ: «Δεν θα πάρει μήνες. Θα πάρει εβδομάδες ή ημέρες» η επιχείρηση κατά του Ιράν
- Ιράν: «Και αν αυξηθούν, ας αυξηθούν», λέει ο Τραμπ για τις τιμές των καυσίμων




