Μια ανάσα από τον τίτλο η Βουλιαγμένη, 2-0 τον Ολυμπιακό
Μια νίκη μακριά από την κατάκτηση του τίτλου στην Α1 υδατοσφαίρισης των γυναικών βρίσκεται η Βουλιαγμένη. Η ομάδα του Κώστα Δήμου νίκησε σήμερα 12-6 τον πρωταθλητή Ολυμπιακό στο κολυμβητήριο του Πειραιά, στον δεύτερο τελικό των πλέι οφ, και έκανε το 2-0 στη σειρά. Πλέον ο ΝΟΒ έχει τη δυνατότητα την Τετάρτη (19:00), στο κολυμβητήριο του Λαιμού, να πετύχει την απαιτούμενη τρίτη νίκη και να επιστρέψει στην κορυφή μετά από δύο χρόνια.
Μια νίκη μακριά από την κατάκτηση του τίτλου στην Α1 υδατοσφαίρισης των γυναικών βρίσκεται η Βουλιαγμένη. Η ομάδα του Κώστα Δήμου νίκησε σήμερα 12-6 τον πρωταθλητή Ολυμπιακό στο κολυμβητήριο του Πειραιά, στον δεύτερο τελικό των πλέι οφ, και έκανε το 2-0 στη σειρά.
Πλέον ο ΝΟΒ έχει τη δυνατότητα την Τετάρτη (19:00), στο κολυμβητήριο του Λαιμού, να πετύχει την απαιτούμενη τρίτη νίκη και να επιστρέψει στην κορυφή μετά από δύο χρόνια.
Η Βουλιαγμένη εκμεταλλεύτηκε τα κενά στην Ερυθρόλευκη άμυνα και προηγήθηκε με 3-1 στο τέλος του α’ οκταλέπτου, όταν η Χριστίνα Τσουκαλά νίκησε με… λόμπα τη Χρυσούλα Διαμαντοπούλου.
Η Κική Λιόση έφερε τη διαφορά στα τρία γκολ (2-6), όμως ο Ολυμπιακός με γκολ από τη Χριστίνα Κώτσια, τη Σταυρούλα Αντωνάκου και τη Μπλάνκα Γκιλ πλησίασε στο ένα γκολ (5-6), δίνοντας ενδιαφέρον στον αγώνα στο β’ ημίχρονο.
Ωστόσο με σερί 6-0 η Βουλιαγμένη καθάρισε το ματς με την Άλκηστη Αβραμίδου απλά να μειώνει στην εκπνοή στο τελικό 12-6 υπέρ των φιλοξενούμενων.
Τα οκτάλεπτα: 1-3, 3-3, 1-4, 1-2
Τα γκολ:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παυλίδης): Αντωνάκου 2, Μαυρέλου 1, Κώτσια 1, Γκιλ 1, Αβραμίδου 1.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Δήμου): Μελιδώνη 3, Λιόση 3, Τσουκαλά 2, Γερόλυμου 2, Κουτέλη 1, Ρουμπέση 1.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φως στο Τούνελ: Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας
- «Φοβάμαι να σας πω…» – Αντιφάσεις στις καταθέσεις των δύο 22χρονων για το διπλό φονικό στη Φοινικούντα
- Σοκ στην Βρετανία: Πρώην πολιτικός δηλώνει ένοχος για 48 κατηγορίες – Νάρκωνε και βίαζε την πρώην σύζυγό του
- Πώς οι ΗΠΑ απήγαγαν τον Μαδούρο μέσα σε δύο λεπτά: Ελικόπτερα, χαμηλές πτήσεις και πυρά στο Καράκας
- Αγρίνιο: Φωτογραφίες ντοκουμέντα από δολοφονία του 50χρονου κοινοτάρχη – Στα 10 με 15 μέτρα πυροβόλησε ο δράστης
- Η φιλοδοξία των Μαμντάνι για τη νέα τους, ιστορική κατοικία Gracie Mansion; Η τοποθέτηση μπιντέ

