
Αγροτική Τράπεζα : Ανταμείβει καταθέτες που χρησιμοποιούν τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες
Από σήμερα η Αγροτική Τράπεζα θέλοντας να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη των πελατών της, διοργανώνει εβδομαδιαίες κληρώσεις και ανταμείβει τους καταθέτες που χρησιμοποιούν και τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της τράπεζας για τη διαχείριση των συναλλαγών τους. Κάθε εβδομαδιαία κλήρωση θα αναδεικνύει ένα τυχερό που κερδίζει μία προπληρωμένη κάρτα «ATEbank Prepaid Card» με πιστωμένο το ποσό των 1.000 […]
Από σήμερα η Αγροτική Τράπεζα θέλοντας να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη των πελατών της, διοργανώνει εβδομαδιαίες κληρώσεις και ανταμείβει τους καταθέτες που χρησιμοποιούν και τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της τράπεζας για τη διαχείριση των συναλλαγών τους.
Κάθε εβδομαδιαία κλήρωση θα αναδεικνύει ένα τυχερό που κερδίζει μία προπληρωμένη κάρτα «ATEbank Prepaid Card» με πιστωμένο το ποσό των 1.000 €.
Δικαίωμα μίας συμμετοχής σε κάθε κλήρωση έχουν όλοι οι καταθέτες που στο τέλος της κάθε εβδομάδας έχουν λογαριασμό ταμιευτηρίου ή τρεχούμενο στην Τράπεζα, διαθέτουν τη χρεωστική κάρτα «ATEnet VISA Debit» και είναι εγγεγραμμένοι στην υπηρεσία «ΑΤΕbank sms Alerts».
Παράλληλα, επιπλέον συμμετοχές στις κληρώσεις αποκτούν οι παραπάνω πελάτες, εφόσον είναι εγγεγραμμένοι και στην υπηρεσία «ΑΤΕ web-banking» ή έχουν συνδέσει τουλάχιστον μία πάγια εντολή στο λογαριασμό τους για αυτόματη εξόφληση οφειλών τους ή διαθέτουν την προπληρωμένη κάρτα «ATEbank Prepaid Card».
Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής στις εβδομαδιαίες κληρώσεις στα 460 καταστήματα της ATEbank και την ιστοσελίδα www.atebank.gr.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Live Streaming: Ζάμπια – Μαρόκο
- Συμμαχία ανταγωνιστών στους ημιαγωγούς – H Nvidia επενδύει για τη σωτηρία της Intel
- «Συνελήφθη ο παίκτης του Κολοσσού Ρόδου, Άντριου Γκάουντλοκ, με ποσότητα ναρκωτικών»
- Η Μπιγιονσέ ανήκει πλέον στην λίστα με τους δισεκατομμυριούχους, κάνοντας παρέα στον Jay-Z
- ΒΑΒΟΥΡΑ: Ξαναχτυπά αυτό το Σάββατο μαζί με τα ΝΕΑ
- Τραμπ και Νετανιάχου συναντώνται στο Μαρ-α-Λάγκο – «Πρέπει να αφοπλίσουμε τη Χαμάς», απειλές στο Ιράν
- Η σταθερότητα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, η εγγύηση Σιμεόνε και ο θρύλος ‘Ομπλακ
- Υπό την πίεση των ΗΠΑ, το ακροδεξιό AfD θα συμμετάσχει στη Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442