Σοκ στο ισπανικό ποδόσφαιρο πέθανε από καρδιακή προσβολή ο προπονητής Πρεσιάδο
Σοκ στο ισπανικό ποδόσφαιρο. Ο Μανόλο Πρεσιάδο άφησε την τελευταία του πνοή από καρδιακή προσβολή, σε ηλικία 54 ετών μία ημέρα πριν παρουσιαστεί από τη Βιγιαρεάλ.
Σοκ στο ισπανικό ποδόσφαιρο. Ο Μανόλο Πρεσιάδο άφησε την τελευταία του πνοή από καρδιακή προσβολή, σε ηλικία 54 ετών μία ημέρα πριν παρουσιαστεί από τη Βιγιαρεάλ.
Είχε διατελέσει προπονητής των Ράσινγκ Σανταντέρ, Βαλένθια, Αλαβές, Μούρθια ενώ μόλις τον περασμένο Ιανουάριο αποχώρησε από τη Σπόρτινγκ Χιχόν. Στο παρελθόν μάλιστα κατάφερε να προβιβάσει δύο ομάδες, Λεβάντε και Χιχόν, στην Primera Division.
Να σημηωθεί ότι τo 2002 έχασε την γυναίκα του από την επάρατο νόσο και μετά από λίγα χρόνια έχασε και τον γιο από αυτοκινητιστικό δυστύχημα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ασύλληπτο συμβόλαιο στον Μπράιαντ: Η Χάποελ Τελ Αβίβ προσφέρει 5 εκατ. ευρώ για να ανανεώσει
- Ακόμα δεν βρήκε «αυτό που θέλουν οι γυναίκες»: Ο Μελ Γκίμπσον και η Ρόζαλιντ Ρος χώρισαν
- Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Ελένης Παπαδοπούλου: «Την έβριζε χυδαία» – Τι έλεγε ο γιος στο «Τούνελ»
- Η Microsoft αναζητά νέα ζωή μετά το ειδύλλιο με την OpenaAI
- Δήμος Πειραιά: Σε λειτουργία θερμαινόμενος χώρος για την προστασία των πολιτών από τις χαμηλές θερμοκρασίες
- Στα λευκά η Εύβοια – Σε ποια χωριά χιονίζει (φωτογραφίες και βίντεο)
