Η Euler Hermes παγώνει την ασφάλιση των εξαγωγών προς την Ελλάδα
«Η Euler Hermes αποφάσισε να σταματήσει να καλύπτει εξαγωγές προς την Ελλάδα για το άμεσο μέλλον», είπε την Τετάρτη στο Reuters εκπρόσωπος της μεγαλύτερης παγκοσμίως εταιρίας ασφάλισης εμπορίου. Τα συμβόλαια που έχουν ήδη υπογραφεί θα εκτελεστούν κανονικά, αλλά δεν θα υπογραφούν νέα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, ο οποίος σημείωσε ότι το θέμα θα επανεξεταστεί «μόλις βελτιωθεί η κατάσταση».
«Η Euler Hermes αποφάσισε να σταματήσει να καλύπτει εξαγωγές προς την Ελλάδα για το άμεσο μέλλον», είπε την Τετάρτη στο Reuters εκπρόσωπος της μεγαλύτερης παγκοσμίως εταιρίας ασφάλισης εμπορίου.
Τα συμβόλαια που έχουν ήδη υπογραφεί θα εκτελεστούν κανονικά, αλλά δεν θα υπογραφούν νέα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, ο οποίος σημείωσε ότι το θέμα θα επανεξεταστεί «μόλις βελτιωθεί η κατάσταση».
Η απόφαση αυτή αναμένεται να πλήξει τη δυνατότητα των Ελλήνων εισαγωγέων να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους και ενδέχεται να δημιουργήσει προβλήματα σε παραγγελίες πρώτων υλών και μηχανημάτων για τη βιομηχανία.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας