«Θετικά τα αποτελέσματα» άσκησης ετοιμότητας του Συστήματος Αεράμυνας
Άσκηση ετοιμότητας στο Σύστημα Αεράμυνας της χώρας, έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Τρίτης. Στην άσκηση πήρε μέρος το σύνολο Σταθμών Ελέγχου και Αντιαεροπορικών Συστημάτων και όπλων των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων. Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, «τα αποτελέσματα της ήταν θετικά».
Άσκηση ετοιμότητας στο Σύστημα Αεράμυνας της χώρας, έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Τρίτης.
Στην άσκηση πήρε μέρος το σύνολο Σταθμών Ελέγχου και Αντιαεροπορικών Συστημάτων και όπλων των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.
Σκοπός της ξαφνικής αυτής άσκησης, την οποία διέταξε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος, ήταν ο έλεγχος της ετοιμότητας του Συστήματος Αεράμυνας και, όπως λένε αρμόδιες πηγές, «τα αποτελέσματα της ήταν θετικά».
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.