Ετοιμοπόλεμος ο Κλωναρίδης για το κρίσιμο ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟ
Θετικά ήταν τα νέα για τον Νίκο Κωστένογλου όσον αφορά την κατάσταση του Βίκτωρα Κλωναρίδη. Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για την κυριακάτικη αναμέτρηση-«τελικό» με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Θετικά ήταν τα νέα για τον Νίκο Κωστένογλου όσον αφορά την κατάσταση του Βίκτωρα Κλωναρίδη.
Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για την κυριακάτικη αναμέτρηση-«τελικό» με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, όπου η «Ένωση» με νίκη καταλαμβάνει την πρώτη θέση των πλέι οφ και εξασφαλίζει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.
Από εκεί και πέρα, τα προβλήματα του τεχνικού της ΑΕΚ είναι ο τιμωρημένος Καράμπελας και ο τραυματίας Σιαλμάς. Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» έδωσε ρεπό στους παίκτες του για σήμερα, καθώς έκρινε πως χρειάζονται «ανάσες», μιας και το τελευταίο τους ρεπό ήταν στις 5 Μαΐου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Αόρατος» γαλαξίας αποτελείται κατά 99,9% από σκοτεινή ύλη
- Δρομολογούνται τρία αντιπλημμυρικά έργα στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά
- Αξίζει το βραβείο Καλύτερου Φίλου: Η αντίδραση του Τζέσι Πλίμονς στη νίκη του Μάικλ Μπι Τζόρνταν στα SAG Awards έγινε viral
- Θλίψη στο βόλεϊ: «Έφυγε» από τη ζωή ο Γκι Ρόζε Νάνγκα
- Μαχητικά πέταξαν στον ουρανό της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της άσκησης «Ηνίοχος 2026»
- ΗELLO!: Αυτή την Τετάρτη στα περίπτερα


