Εντυπωσιακή πρεμιέρα με 9.82 στα 100μ, για τον Μπολτ
Εντυπωσιακός ήταν ο Γιουσέιν Μπολτ στην πρώτη φετινή εμφάνισή του, δείχνοντας τις... άγριες διαθέσεις του ενόψει των Ολυμπιακών του Λονδίνου. Ο Τζαμαϊκανός σουπερστάρ του στίβου έκανε 9.82 στα 100μ. στο διεθνές μίτινγκ του Κίνγκστον, χωρίς να επηρεαστεί ιδιαίτερα από την καθυστέρηση της κούρσας, λόγω δύο άκυρων εκκινήσεων.
Εντυπωσιακός ήταν ο Γιουσέιν Μπολτ στην πρώτη φετινή εμφάνισή του, δείχνοντας τις… άγριες διαθέσεις του ενόψει των Ολυμπιακών του Λονδίνου. Ο Τζαμαϊκανός σουπερστάρ του στίβου έκανε 9.82 στα 100μ. στο διεθνές μίτινγκ του Κίνγκστον, χωρίς να επηρεαστεί ιδιαίτερα από την καθυστέρηση της κούρσας, λόγω δύο άκυρων εκκινήσεων.
«Αισθάνομαι καλύτερα απ΄ό,τι πέρυσι. Δεν νομίζω ότι η κούρσα μου ήταν τέλεια, αλλά για πρώτο αγώνα ήταν καλή», είπε ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης και κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ, που σημείωσε την καλύτερη επίδοση της χρονιάς στον κόσμο ως τώρα.
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής των 100μ., Γιόχαν Μπλέικ, προτίμησε να μη συναγωνιστεί τον Μπολτ και έτρεξε στα 200μ., όπου με 19.91 πέτυχε και αυτός την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο. Κορυφαίες φετινές επιδόσεις σημειώθηκαν και σε δύο αγωνίσματα των γυναικών: στα 100μ. από την Αμερικανίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια Καρμελίτα Τζέτερ (10.81) και στα 400μ. από την Τζαμαϊκανή Νοβελίν Γουίλιαμς-Μιλς (49.99).
Σε ένα άλλο μίτινγκ, στη Φάγιετβιλ του Αρκανσο (ΗΠΑ), ο Αμερικανός Αριες Μέριτ πέτυχε τον ταχύτερο φετινό χρόνο στα 110μ. εμπόδια με 13.03.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Τεράστιο διακύβευμα»: Πώς ένας παρατεταμένος πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κλονίσει την παγκόσμια οικονομία
- Ο Νετανιάχου καλεί τους Ευρωπαίους ηγέτες να τον ακολουθήσουν στον πόλεμο κατά του Ιράν – Η αναφορά στην Κύπρο
- LIVE: Μπαρτσελόνα – Ράγιο Βαγιεκάνο
- Forbes: Ποιοι είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ – Ποιος στην πρώτη θέση
- Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής – Εντοπίστηκε μαχαιρωμένος
- Τσαγκαράκης: «Εγώ τηλεφώνησα στην αστυνομία» – Ο άνθρωπος που ενημέρωσε τις Αρχές
