Ο Μπαλοτέλι έπεισε τον Πραντέλι και πάει ΕURO 2012
O Τσέζαρε Πραντέλι κάλεσε τελικά τον Μάριο Μπαλοτέλι στην εθνική Ιταλίας εν όψει του EURO 2012, παρά τους ενδοιασμούς του για την συμπεριφορά του.
O Τσέζαρε Πραντέλι κάλεσε τελικά τον Μάριο Μπαλοτέλι στην εθνική Ιταλίας εν όψει του EURO 2012, παρά τους ενδοιασμούς του για την συμπεριφορά του.
«Χάρηκα που ανέλαβε τις ευθύνες του μετά το τελευταίο περιστατικό με την Μάντσεστερ Σίτι. Μου αρέσουν όσοι έχουν το θάρρος ν’ αποδέχονται τις ευθύνες για τις ενέργειές του. Ποτέ δεν έχω σκεφτεί να πορευτώ χωρίς τον Μπαλοτέλι. Είναι μία σταθερή αξία για την Eθνική ομάδα», δήλωσε ο Τσέζαρε Πραντέλι.
Όσο για το ενδεχόμενο κλήσης του Φραντσέσκο Τότι ή του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο: «Αν βρεθούμε σε μία κατάσταση… έκτακτης ανάγκης, θα τους καλούσα. Ωστόσο στόχος μου είναι να φτιάξουμε με ομάδα με νεαρούς παίκτες».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: Μόλις ένας στους τέσσερις Αμερικανούς τάσσεται υπέρ των επιθέσεων στο Ιράν
- Επίθεση σε ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο ανοιχτά του Ντουμπάι
- Τέξας: Εξετάζεται αν ο δράστης των πυροβολισμών στο Όστιν εμπνεύστηκε από τις επιθέσεις στο Ιράν
- Παναθηναϊκός – Άρης: Αδράνεια στην «κίτρινη» άμυνα, 1-0 οι «πράσινοι» με Ερνάντεθ (vid)
- Αεροπορικές επιδρομές στην Τεχεράνη – Διακόπηκε μετά από πλήγμα η μετάδοση της κρατικής τηλεόρασης
- ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 2-0: Οι Θεσσαλονικείς νίκησαν μετά από τρεις αγωνιστικές και βλέπουν κορυφή

