Καλλιτέχνες τραγουδούν για την ενίσχυση των Γιατρών του Κόσμου
Μια μουσική παράσταση για την ενίσχυση του έργου των Γιατρών του Κόσμου θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαρτίου στις 21:00 στο «Κύτταρο» (Ηπείρου 48 και Αχαρνών). Εκεί θα παρουσιαστούν τραγούδια του συνθέτη και πιανίστα, Στέφανου Κόκκαλη, ερμηνευμένα από σημαντικούς καλλιτέχνες, όπως η Λένα Αλκαίου, ο Αντώνης Βαρδής, η Ρίτα Αντωνοπούλου, ο Γιάννης Πλούταρχος κ.ά.
Μια μουσική παράσταση για την ενίσχυση του έργου των Γιατρών του Κόσμου θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαρτίου στις 21:00 στο «Κύτταρο» (Ηπείρου 48 και Αχαρνών). Εκεί θα παρουσιαστούν τραγούδια του συνθέτη και πιανίστα, Στέφανου Κόκκαλη, ερμηνευμένα από σημαντικούς καλλιτέχνες.
Η συναυλία έχει τίτλο «Ό,τι αγαπάς δεν χάνεται» και τα έσοδα της θα διατεθούν για την υποστήριξη των προγραμμάτων εσωτερικού των Γιατρών του Κόσμου.
Θα τραγουδήσουν οι: Λένα Αλκαίου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Ρίτα Αντωνοπούλου, Μελίνα Ασλανίδου, Αντώνης Βαρδής, Κατερίνα Ζαρίφη, Γιώργος Καραδήμος, Κώστας Καραφώτης, Δάφνη Λέμπερου, Μιχάλης Μαρίνος, Νίκος Μουτσινάς, Δέσποινα Ολυμπίου, Γιώργος Παπαδόπουλος, Κατερίνα Παπουτσάκη, Γιάννης Πλούταρχος, Τζώρτζια.
Επιμέλεια Ορχήστρας: Βασίλης Χατζηλούκας.
Την βραδιά θα παρουσιάσει η Νάντια Μπουλέ.
Τιμή εισιτηρίου: 18 ευρώ (συν ποτό 7 ευρώ).
Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει από την 1η του μήνα.
Εισιτήρια προπωλούνται στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ (Σταδίου 24) και στα γραφεία των Γιατρών του Κόσμου (Σαπφούς 12).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η έρευνα για την τεχνητή νοημοσύνη έχει πρόβλημα, λένε οι ακαδημαϊκοί: «Είναι ένα χάος»
- «Παραμίλησε» ο κόσμος με την ραμπόνα του Σερκί
- Ζάκυνθος: Συνελήφθησαν οι γονείς του παιδιού που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- Στρεφέτσα: «Κυνηγούσα πολύ αυτό το γκολ – Έτοιμος ο Ολυμπιακός για τον αγώνα με Καϊράτ»
- Χανιά: Θλίψη για τον θάνατο του Κωνσταντάκη Κανάκη, αθλητή μπάσκετ με αμαξίδιο
- Κόντης: «Δεν έχουμε την εικόνα που θέλουμε, χρειαζόμαστε πολλή δουλειά»




