Επιστροφή Τσιάμη στη δράση, δεν τερμάτισε η Κοΐνη στη Βοστώνη
Μετά από πολύμηνη απουσία, ο Δημήτρης Τσιάμης επέστρεψε στην αγωνιστική δράση. Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο τριπλούν, αγωνίστηκε στο διεθνές μίτινγκ του Μοντεβίλ, όπου είχε μόλις ένα έγκυρο άλμα στα 16 μέτρα 11 εκατοστά. Στο μεταξύ, σε ένα άλλο διεθνές μίτινγκ κλειστού στίβου, στη Βοστώνη, η Αθηνά Κοΐνη δεν κατάφερε να τερματίσει στα 3.000 μέτρα.
Μετά από πολύμηνη απουσία, ο Δημήτρης Τσιάμης επέστρεψε στην αγωνιστική δράση. Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο τριπλούν, αγωνίστηκε στο διεθνές μίτινγκ του Μοντεβίλ, όπου είχε μόλις ένα έγκυρο άλμα στα 16 μέτρα 11 εκατοστά.
Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας του Τσιάμη, εδώ και πολλούς μήνες, καθώς την άνοιξη υπέστη κάταγμα και έχασε όλη τη θερινή σεζόν.
Στο μεταξύ, σε ένα άλλο διεθνές μίτινγκ κλειστού στίβου, στη Βοστώνη, η Αθηνά Κοΐνη δεν κατάφερε να τερματίσει στα 3.000 μέτρα.
Η Ελληνίδα αθλήτρια, εγκατέλειψε σχεδόν 200 μέτρα πριν τον τερματισμό, ενώ νωρίτερα είχαν εγκαταλείψει τόσο η Μέγκαν Ράιτ (Καναδάς) όσο και η Μαρντρέα Χίμαν (Τζαμάικα).
Την πρώτη θέση στο αγώνισμα πήρε η Ντεφάρ Μεσερέτ από την Αιθιοπία με 8:33.57, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε η συμπατριώτισσα της, Γκεμπρεσλασέ Γκοτιτόμ με 8:46.01.
Τρίτη τερμάτισε η Μαροκινή, Χιλαλί Σιχάμ με 8:46.17.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αττική: Ήχησε το 112 για επικίνδυνα φαινόμενα
- Γεώτρηση βάθους 195 μέτρων ετοιμάζεται στα Τρίκαλα
- Τραμπ: Κρίσιμη η συνεδρίαση στο Νταβός για τη Γροιλανδία – Τρόπο αποκλιμάκωσης αναζητούν οι Ευρωπαίοι
- Τι «σκέφτεται» ο σκύλος μας όταν μιμούμαστε σκυλίσιες συμπεριφορές;
- Γιάννης Σκαρίμπας: Κανέναν δεν έχει λόγο ο άνθρωπος να είναι ωραία τα όνειρά του
- Σοκ στo ισπανικό ποδόσφαιρο: Νεκρός πρώην παίκτης της Ατλέτικο και της Σεβίλλης στο σιδηροδρομικό δυστύχημα




