Συνάντηση με την Κριστίν Λαγκάρντ θα έχει η Ανγκελα Μέρκελ
Μπαράζ επαφών θα έχει η Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ στο πλαίσιο των προετοιμασιών για τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ την 30η Ιανουαρίου, με το θέμα του ελληνικού χρέους στις κορυφαίες θέσεις της ατζέντας. Την Κυριακή, στις 8:00 μ.μ., η κυρία Μέρκελ θα δεχθεί τη γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ και τη Δευτέρα τους προέδρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι. Συναντήσεις θα έχει επίσης με τον πρωθυπουργό του Βελγίου και τον πρωθυπουργό της Ισπανίας.
Μπαράζ επαφών θα έχει η Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ στο πλαίσιο των προετοιμασιών για τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ την 30η Ιανουαρίου, με το θέμα του ελληνικού χρέους στις κορυφαίες θέσεις της ατζέντας.
Την Κυριακή, στις 8:00 μ.μ., η κυρία Μέρκελ θα δεχθεί τη γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ και τη Δευτέρα τους προέδρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι.
Συναντήσεις θα έχει επίσης με τον πρωθυπουργό του Βελγίου και τον πρωθυπουργό της Ισπανίας.
Ειδικότερα, ο πρωθυπουργός του Βελγίου Ελιό Ντι Ρουπό θα γίνει δεκτός το απόγευμα της Δευτέρας από την επικεφαλής της γερμανικής κυβέρνησης.
Στο Βερολίνο θα βρίσκεται την Πέμπτη ο επικεφαλής της κυβέρνησης της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι για την πρώτη του επίσκεψη στη Γερμανία μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ανέφερε ο εκπρόσωπος της Μέρκελ, Στέφεν Ζάιμπερτ.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας