Έργα των Πουτσίνι, Ροσίνι και Βέρντι σε τρεις συναυλίες στο Ίδρυμα Θεοχαράκη
Τα καλύτερα αποσπάσματα από δύο δημοφιλείς όπερες μεγάλων Ιταλών συνθετών, που αποτελούν τη βάση του ρεπερτορίου της περίφημης Σκάλας του Μιλάνου παρουσιάζονται σε τρεις συναυλίες στο Ίδρυμα Θεοχαράκη. Η πρώτη συναυλία θα γίνει στις 26 Ιανουαρίου (20:30) με τα έργα του Πουτσίνι «Η Μποέμ» και «Τόσκα».
Τα καλύτερα αποσπάσματα από δύο δημοφιλείς όπερες μεγάλων Ιταλών συνθετών, που αποτελούν τη βάση του ρεπερτορίου της περίφημης Σκάλας του Μιλάνου παρουσιάζονται σε τρεις συναυλίες στο Ίδρυμα Θεοχαράκη.
Η επίσημη συνεργασία του ιδρύματος με την Σκάλα του Μιλάνου συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά με συναυλίες των αστεριών της Ακαδημίας της Σκάλας του Μιλάνου με σολίστ και πιάνο που περιλαμβάνουν σημαντικές στιγμές της όπερας.
Η πρώτη συναυλία θα γίνει στις 26 Ιανουαρίου (20:30) με τα έργα του Πουτσίνι «Η Μποέμ» και «Τόσκα». Στις 16 Φεβρουαρίου θα παρουσιαστούν «Ο Κουρέας της Σεβίλλης» και «Η Σταχτοπούτα» του Ροσίνι και στις 5 Απριλίου η «Τραβιάτα» και ο «Ριγκολέτο» του Βέρντι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κατασκευή κατοικιών και άλλων υποδομών κοινωνικού χαρακτήρα θέλει ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου
- Betsson: Giveaway Εισιτηρίων για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson χωρίς την προϋπόθεση κατάθεσης
- Μεγάλη Βρετανία: Ποιος και γιατί ζητά την αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από τις βρετανικές βάσεις
- Ηθικά Ευδήμια του Αριστοτέλη: Ο Α’ τόμος αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Παναθηναϊκός: Η αποστολή για το ματς με τη Φερεντσβάρος – Μέσα ο Κάτρης
- Το εμβόλιο του έρπητα ζωστήρα δείχνει να επιβραδύνει τη γήρανση


