Μία… περίεργη απουσία παρατηρείται στην αποστολή της ΑΕΚ που ανακοίνωσε ο Νίκος Κωστένογλου για τον σαββατιάτικο αγώνα της Σούπερ Λιγκ στη Λιβαδειά. Ο λόγος για τον Φαμπιάν Βάργκας με τον Κολομβιανό μέσος να έχει σοβαρά παράπονα από τη διοίκηση για τις καθυστερήσεις στην καταβολή οφειλομένων και προφανώς κρίθηκε ανέτοιμος… ψυχολογικά. Παράλληλα, ο τεχνικός της «Ένωσης» δεν μπορεί επίσης να υπολογίζει στον τιμωρημένο Νίκο Λυμπερόπουλο και τον τραυματία Έιντουρ Γκούντγιονσεν. Έκπληξη ως ένα βαθμό προκάλεσε και η απουσία του Παντελή Καφέ, ωστόσο, ο Έλληνας μέσος έχει μείνει αρκετά πίσω σε αγωνιστική κατάσταση.

Για λόγους τακτικής έμειναν εκτός αποστολής οι Χέλγκασον, Μπουγαΐδης και Μπερνς. Στην Αθήνα θα μείνουν ακόμη ο τραυματίας Εγγλέζου, ο Φούντας που έχει ίωση και ο Γκέντσογλου, που κάνει ατομικό πρόγραμμα και είναι θέμα ημερών να αποχωρήσει από την ομάδα.

Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Γιάννης Κοντοές, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, όπως και ο Γιάννης Αραμπατζής που δεν προπονήθηκε σήμερα λόγω ιογενούς γαστρεντερίτιδας. Πάντως, για παν ενδεχόμενο ο 41χρονος προπονητής πήρε τρεις γκολκίπερ στην 20μελή αποστολή (Κωνσταντόπουλος και Μοσχονάς οι άλλοι δύο). Αξίζει να σημειωθεί πως για να μην «κολλήσει» τους συμπαίκτες του, ο βασικός τερματοφύλακας της «Ένωσης» θα μεταβεί με αυτοκίνητο και όχι με το πούλμαν της ομάδας στη Λιβαδειά.

Στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου τέθηκαν και πάλι οι Αραμπατζής, Καράμπελας και Μανωλάς, που εξέτισαν την τιμωρία τους στο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας, αλλά και ο Τραϊανός Δέλλας, που επανέρχεται μετά από μακρά απουσία (είχε τραυματιστεί στο ματς με την Κέρκυρα στις 4 Δεκεμβρίου).

Η αποστολή: Αραμπατζής, Κωνσταντόπουλος, Μοσχονάς, Κοντοές, Μανωλάς, Δέλλας, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός, Γεωργέας, Κλωναρίδης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ