Έναν μήνα εκτός ο Μπουμσόνγκ που υπέστη κάταγμα
Κάταγμα στο μεσαίο δάχτυλο του αριστερού του ποδιού υπέστη - σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις - ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό και αποχώρησε. Ο Γάλλος αμυντικός θα υποβληθεί την Πέμπτη στις απαραίτητες εξετάσεις και εάν επαληθευτούν, θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα. Αλά και ο Καντέ θα είναι απών όλον τον Ιανουάριο εξαιτίας της συμμετοχής του στο Κόπα Άφρικα.
Κάταγμα στο μεσαίο δάχτυλο του αριστερού του ποδιού υπέστη – σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις – ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό και αποχώρησε. Ο Γάλλος αμυντικός θα υποβληθεί την Πέμπτη στις απαραίτητες εξετάσεις και εάν επαληθευτούν, θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα.
Γεγονός που δημιουργεί τεράστιο κενό στην αμυντική γραμμή των «πρασίνων» αφού και ο Καντέ θα είναι απών όλον τον Ιανουάριο εξαιτίας της συμμετοχής του στο Κόπα Άφρικα και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα έχει να πορεύτεια μόνο με τους Σαριέγκι και Μπιάρσμιρ.
Έτσι όπως όλα δείχνουν ο Παναθηναϊκός θα αναγκαστεί να στραφεί στην απόκτηση αμυντικού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ με ιταλικό… άρωμα (vid)
- Χαρίτσης: Ο Αριστείδης Μανωλάκος ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος της Αριστεράς, θα μας λείψει
- Λάδι στη φωτιά της κλιματικής αλλαγής – Ο Τραμπ ανακάλεσε το πόρισμα-ορόσημο για τις εκπομπές άνθρακα
- Νέες λειτουργίες από την ΑΑΔΕ για την υποβολή δηλώσεων φόρου πλοίων β’ κατηγορίας
- Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε κι άλλα εισιτήρια για το ματς με τον Λεβαδειακό
- Ιράν: Ο Τραμπ στέλνει στον Κόλπο το αεροπλανοφόρο από την Καραϊβική – Τι λένε τα αμερικανικά ΜΜΕ

