Θέλει να επιστρέψει στην Γαλλία ο Μπουμσόνγκ
Την επιθυμία του να επιστρέψει στη Γαλλία εξέφρασε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Ο Γάλλος αμυντικός του Παναθηναϊκού με δηλώσεις του σε τηλεοπτικό κανάλι της πατρίδας του, τόνισε ότι δεν γνωρίζει τίποτα για το ενδιαφέρον της Οσέρ: «Δεν γνωρίζω κάτι για την Οσέρ. Είναι απλώς φήμες, αλλά δεν θα είχα πρόβλημα να παίξω ξανά στην Οσέρ. Όπως και να’ χει, ναι! Θέλω να επιστρέψω στη Γαλλία» τόνισε χαρακτηριστικά.
Την επιθυμία του να επιστρέψει στη Γαλλία εξέφρασε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Ο Γάλλος αμυντικός του Παναθηναϊκού με δηλώσεις του σε τηλεοπτικό κανάλι της πατρίδας του, τόνισε ότι δεν γνωρίζει τίποτα για το ενδιαφέρον της Οσέρ, αλλά επιθυμεί να επιστρέψει σε ομάδα της χώρας του.
Με δηλώσεις του στο «Canal +», ο αμυντικός του Παναθηναϊκού υποστήριξε:.
«Δεν γνωρίζω κάτι για την Οσέρ. Είναι απλώς φήμες, αλλά δεν θα είχα πρόβλημα να παίξω ξανά στην Οσέρ. Όπως και να’ χει, ναι! Θέλω να επιστρέψω στη Γαλλία», ήταν το σχόλιο του πολύπειρου σέντερ μπακ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Διαψεύδει δημοσιεύματα για «αποστολή μηνυμάτων» διαπραγμάτευσης στις ΗΠΑ
- Ιράν: Νέα άνοδος της τιμής του πετρελαίου κατά 2% στο άνοιγμα των ασιατικών αγορών
- Ιράν: Ο Ζελένσκι λέει ότι οι ΗΠΑ και άλλες χώρες του ζήτησαν βοήθεια για την αντιμετώπιση των ιρανικών drones
- Ιράν: Η Γερουσία αρνείται να περιορίσει τις εξουσίες του Τραμπ για τον πόλεμο
- Ισημερινός: Απελαύνει τον πρεσβευτή της Κούβας και τα υπόλοιπα μέλη της διπλωματικής αποστολής
- Στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου τα Τέμπη και το σκάνδαλο των υποκλοπών μετά τη δικαστική απόφαση
