Τέσσερα κινητά με Windows στη Vodafone – Στις 20/12 το 1ο Nokia με Windows
Τέσσερα smartphone με Windows προωθεί η Vodafone αυτή την εορταστική περίοδο. Διαθέτει κατά αποκλειστικότητα το μόνο τηλέφωνο με Mango της Samsung και το επιδοτεί πλήρως στο διετές ατομικό συμβόλαιο με πάγιο 75 ευρώ, και επιδεικνύει πρώτη το Nokia Lumia 800 των 500 ευρώ.
Τέσσερα smartphone με Windows προωθεί η Vodafone αυτή την εορταστική περίοδο. Διαθέτει κατά αποκλειστικότητα το μόνο τηλέφωνο με Mango της Samsung και το επιδοτεί πλήρως στο διετές ατομικό συμβόλαιο με πάγιο 75 ευρώ, και επιδεικνύει πρώτη το Nokia Lumia 800 των 500 ευρώ.
Επίσης, περιλαμβάνει το HTC TITAN των 599 ευρώ, το κόστος αγοράς του οποίου μειώνεται στο μισό (302,20 ευρώ) στο διετές Unlimited 100.
Τέλος, στα Windows phone συγκαταλέγεται το HTC Radar με αρχικό κόστος όσο και το Omnia W της Samsung, δηλαδή 399 ευρώ. Ωστόσο, το δίκτυο δεν επιδοτεί την αγορά του τόσο αφού στο πρόγραμμα Unlimited 75 κοστίζει 164 ευρώ και μειώνεται στο μηδέν μόνο στο Unlimited 175 με 24μηνο ατομικό συμβόλαιο.
Ο κ. Νίκος Βλαχόπουλος, Consumer Commercial Director στη Vodafone δήλωσε: «Η Vodafone δίνει τη δυνατότητα σε όλους να γνωρίσουν από κοντά τα οφέλη και τις νέες λειτουργίες των Smartphones με το νέο λειτουργικό των Windows. Με τα νέα Windows Phones και τις υπηρεσίες cloud γνωρίζουμε έναν νέο παραγωγικό και αποδοτικό τρόπο προκειμένου να αξιοποιήσουμε πλήρως την νέα τεχνολογία και να την κάνουμε πιο προσιτή σε όλους».
To πρώτο κινητό Nokia με Windows στις 20 Δεκεμβρίου στα καταστήματα Vodafone
Επιπλέον, η Vodafone δίνει πρώτη σε όλους, τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά στα καταστήματα της το νέο Nokia Lumia 800, το 1ο Nokia με λειτουργικό Windows Phone. Από τις 20 Δεκεμβρίου όλοι μπορούν να επισκεφτούν ένα κατάστημα Vodafone και να γνωρίσουν από κοντά το νέο Nokia Lumia 800 με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό και κάμερα 8 Megapixels με οπτικά Carl Zeiss, σε μοναδικά χρώματα αλλά και με δωρεάν πλοήγηση μέσω Nokia Maps και Nokia Drive.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας