Τρεις αγωνιστικές τιμωρία στον Παναθηναϊκό για όσα έγιναν στο ντέρμπι του πόλο
Τιμωρία τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό, από τον αθλητικό δικαστή την Παρασκευή για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ στις 22 Νοεμβρίου.
Τιμωρία τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό, από τον αθλητικό δικαστή την Παρασκευή για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ στις 22 Νοεμβρίου.
Το μονομελές δικαιοδοτικό όργανο της ΚΟΕ τιμώρησε τους «πράσινους» βάσει των όσων γράφτηκαν στο φύλλο αγώνος ενώ να θυμίσουμε ότι ήταν υπότροποι, καθώς είχε υπάρξει ένταση και στο ματς με τη Χίο.
Επίσης, «καμπάνα» έπεσε και στους Άγη Φαναριώτογλου και Νίκο Πλυτά, οι οποίοι είχαν αντικρύσει την κόκκινη κάρτα στο ντέρμπι.
Ο έμπειρος αμυντικός τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική, την οποία εξέτισε στο πρόσφατο παιχνίδι με το Παλαιό Φάληρο ενώ στον υπεύθυνο του τμήματος επιβλήθηκε αποκλεισμός 20 ημερών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Βόλο (pic)
- Ποια Ελληνικά Online Live Καζίνο Προσφέρουν το Καλύτερο Cross-Device Syncing;
- Νέα Αριστερά: Το σκάνδαλο των υποκλοπών τώρα αρχίζει – Μύδροι κατά της κυβέρνησης μετά την αποκάλυψη του in
- Η απάντηση του Κλοπ για πιθανή επιστροφή: «Ποτέ μην λες ποτέ»
- Νέα επαγγελματική «σφαλιάρα» για την Νίκολα Πελτζ με φόντο τον πόλεμο των Μπέκαμ – Είναι ενοχλητικό, δεν βλέπεται
- Πώς θα αποζημιωθούν οι πληγέντες από την κακοκαιρία – Η διαδικασία και τα ποσά

