Biolmiel 2011: Δηλώστε συμμετοχή στην έκθεση μελιού στην Καλάμπρια της Ιταλίας
Aπό τις 7 έως και τις 11 Δεκεμβρίου 2011 θα πραγματοποιηθεί στην Καλάμπρια της Ιταλίας, ο πέμπτος διαγωνισμός για την επιλογή του καλύτερου βιολογικού μελιού.
Aπό τις 7 έως και τις 11 Δεκεμβρίου 2011 θα πραγματοποιηθεί στην Καλάμπρια της Ιταλίας, ο πέμπτος διαγωνισμός για την επιλογή του καλύτερου βιολογικού μελιού (γευσιγνωσία και ποιότητα).
Ο διαγωνισμός Biolmiel 2011 αφορά βιολογικό μέλι, συσκευασμένο με ετικέτα και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Οι συμμετέχοντες ανεξάρτητα με την επιτυχία/διάκριση στο διαγωνισμό, θα λάβουν επίσης σχετική ανάλυση των δειγμάτων τους από τους εργαστηριακούς ελέγχους οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν πριν τη γευσιγνωσία.
Τα δείγματα θα συγκεντρωθούν στα γραφεία του Οργανισμού ΔΗΩ στην Αθήνα το αργότερο μέχρι τις 28 Νοεμβρίου 2011 και στη συνέχεια θα προωθηθούν στην Ιταλία.
Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι απαραίτητη η αποστολή τριών συσκευασιών μελιού των 250gr και άνω σε γυάλινο βάζο, εκ των οποίων οι δύο θα πρέπει να φέρουν την ετικέτα πώλησης του προϊόντος και η μία θα πρέπει να είναι χωρίς ετικέτα.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με το διαγωνισμό ή με τη συμπλήρωση της σχετικής αίτησης, επικοινωνήστε με τη ΔΗΩ.
Πληροφορίες: Μαρία Χουλιάρα, Οργανισμός Ελέγχου & Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων,
Αριστοτέλους 38, 104.33 Αθήνα τηλ: 210 8224384, fax: 210 8218117, info@dionet.gr, www.dionet.gr
ΔΗΩ – Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων
- Μινεάπολη: Τίποτε δεν άλλαξε έπειτα από τη δολοφονία της Ρενέ Γκουντ, λένε αδελφοί της στο Κογκρέσο
- Η κατάπαυση του πυρός εναντίον ενεργειακών υποδομών έληξε – Ο Ζελένσκι κατηγορεί την Ρωσία για μαζικές επιθέσεις
- Ο Τζιάνι Ινφαντίνο της FIFA, μπήκε σε «λίστα θανάτου» στην Ουκρανία με προδότες και εχθρούς της χώρας
- Ουκρανία: Νεαρός και κορίτσι σκοτώθηκαν σε ρωσικό πλήγμα στη Ζαπορίζια
- Δυτική Οχθη: 24χρονος Παλαιστίνιος νεκρός από ισραηλινά πυρά
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ συναντήθηκε με τον Πέτρο και «αγάπησε την Κολομβία»
