Συνέντευξη Σάντος με πολιτικό χρώμα: «Κτηνωδία το χαράτσι, θα κερδίσει η ΝΔ»
Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή της πατρίδας του, ο Πορτογάλος Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος, Φερνάντο Σάντος αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, τονίζοντας ότι οι Έλληνες φοβούνται να μιλήσουν, τάχθηκε κατά του ΔΝΤ, ενώ χαρακτήρισε «κτηνωδία» το χαράτσι της ΔΕΗ. Παράλληλα, σε ερώτηση για το ποιο κόμμα θα επικρατήσει στις εκλογές, απάντησε: «Η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει σίγουρα».
Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή της πατρίδας του, ο Πορτογάλος Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος, Φερνάντο Σάντος αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, τονίζοντας ότι οι Έλληνες φοβούνται να μιλήσουν, τάχθηκε κατά του ΔΝΤ, ενώ χαρακτήρισε «κτηνωδία» το χαράτσι της ΔΕΗ.
Παράλληλα, σε ερώτηση για το ποιο κόμμα θα επικρατήσει στις εκλογές, απάντησε: «Η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει σίγουρα».
Ο Πορτογάλος κόουτς δήλωσε, μεταξύ άλλων:
«Είναι πολιτιστικό ζήτημα. Ο Έλληνας θέλει να μιλήσει, ωστόσο, υπάρχει η σκιά της αύξησης των φόρων, της λιτότητας και της ανεργίας. Τα χειρότερα ήρθαν μετά την εμπλοκή του ΔΝΤ. Έχουν αρχίσει βάναυσες περικοπές, και τίποτα δεν έχει αλλάξει. Η ανεργία έχει αυξηθεί. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν αξίζει να συνεχιστεί αυτό».
Πρόσθεσε πως: «Το 70% με 75% των Ελλήνων δεν θέλουν η Ελλάδα να αφήσει το ευρώ επειδή φοβάται ότι τα πράγματα θα γίνουν ακόμη χειρότερα».
Ιδιαίτερα καυστικός, ωστόσο, παρουσιάστηκε όταν αναφέρθηκε στο χαράτσι που επιβάλλεται μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ: «Υπάρχουν κάποιοι φόροι που αφορούν όλους, και τους ιδιοκτήτες σπιτιών. Πρόκειται για μια κτηνωδία. Αν δεν πληρώσουν θα διακοπεί το ρεύμα».
Για το κόμμα που θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές είπε: «Η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει σίγουρα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Με ελικόπτερο, πάνοπλους αστυνομικούς και φορώντας καφέ φόρμα μεταφέρεται ο Μαδούρο
- Δύο νέα έργα αφαλάτωσης σε Δυτική Μάνη και Ερμιονίδα
- Θεσσαλονίκη: Θύμα απάτης 98χρονος – Του άρπαξαν 370 λίρες αξίας 330.000 ευρώ
- Συνεχίζεται το «ξεσκαρτάρισμα» στην Παρτιζάν: Μετά τον Τζόουνς στην πόρτα της εξόδου και ο Ουάσινγκτον
- Ο Τραμπ, το διεθνές δίκαιο και ο νόμος της ζούγκλας
- Επόμενη στάση τα 2 δισ. δολάρια – Το Avatar: Fire and Ash κάνει περίπατο στο box office




