Με δήλωσή του στο σάιτ του Ατρόμητου, ο Κώστας Μήτρογλου ευχαρίστησε τον τεχνικό της εθνικής ομάδας, Φερνάντο Σάντος, για την κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα εν όψει των φιλικών αναμετρήσεων με τη Ρωσία και τη Ρουμανία. Ταυτόχρονα, ο νεαρός επιθετικός απηύθυνε τις ευχαριστίες του τόσο στο σύλλογο των δυτικών προαστίων όσο και στον προπονητή του στον Ατρόμητο, Γιώργο Δώνη, για τη βοήθεια που του προσφέρουν.

Η δήλωση:

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον προπονητή της εθνικής, κύριο Φερνάντο Σάντος, για την τιμή που έκανε προς το πρόσωπό μου εν όψει των αγώνων με Ρωσία και Ρουμανία. Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό δέχθηκα την σημερινή πρόσκληση γιατί η εθνική ομάδα αποτελεί την κορυφαία στιγμή στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή.

Οι φιλοδοξίες και τα κίνητρα για εμένα δεν σταματάνε όμως εδώ. Στόχος μου είναι να δικαιώσω τον κύριο Σάντος αλλά και να διατηρηθώ μόνιμα στην εθνική ομάδα, δίνοντας το «παρών» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2012.

Πιστεύω ότι δικαιώνονται οι κόποι και οι προσπάθεια που κάνω στο φετινό πρωτάθλημα ενώ παράλληλα επιβεβαιώνεται η σωστή επιλογή που έκανα το καλοκαίρι φορώντας τη φανέλα του Ατρόμητου.

Η ομάδα μου, προσφέρει τις καλύτερες συνθήκες σε κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή ώστε να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στη δουλειά του. Στον Ατρόμητο έχω βρει άριστη οργάνωση, σωστούς ανθρώπους κι ένα επιτελείο που βρίσκεται συνεχώς πάνω από τον ποδοσφαιριστή. Ιδιαιτέρως, θέλω να σταθώ στον προπονητή μου κύριο Γιώργο Δώνη, ο οποίος με βοηθάει συνεχώς για να εξελίσσομαι και να γίνομαι καλύτερος ποδοσφαιριστής».

Οι δηλώσεις των Χολέβα, Καπίνο και Θεοδωρίδη:

Υπερήφανοι και έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην εθνική ομάδα δήλωσαν οι Χοσέ Χολέβας, Κώστας Γιαννούλης και Στέφανος Καπίνο, οι οποίοι κλήθηκαν σήμερα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα από τον Φερνάντο Σάντος, για πρώτη φορά στην καριέρα τους.

«Ευχαριστώ τον προπονητή, ο οποίος με τιμά με την επιλογή του. Είμαι περήφανος που θα μου δοθεί η ευκαιρία να εκπροσωπήσω την Ελλάδα και θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου, έτσι ώστε να βοηθήσω την εθνική ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της» υπογράμμισε ο Χολέβας.

Από την πλευρά του, ο Γιαννούλης δήλωσε ότι η κλήση του «αποτελεί μια ανταμοιβή των προσπαθειών που κάνω φέτος στον Ατρόμητο και ευχαριστώ τον κ. Φερνάντο Σάντος που κάνει το όνειρο μου πραγματικότητα, γιατί το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή είναι να περάσει το κατώφλι της εθνικής ομάδας. Στόχος μου από εδώ και στο εξής είναι να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου όποτε με χρειάζεται το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και να δικαιώσω τον προπονητή που με επέλεξε και μου δίνει την τιμή να φορέσω το εθνόσημο».

Ο «Βενιαμίν» της εθνικής, Στέφανος Καπίνο, τόνισε: «Η κλήση μου στην εθνική Ανδρών είναι κάτι που δεν το περίμενα και ακόμα και τώρα μου φαίνεται απίστευτο. Συνιστά για μένα ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Αποτελεί τεράστια τιμή να φορέσω τη φανέλα με το εθνόσημο και θεωρώ αυτονόητο ότι, για να ανταποδώσω αυτήν την τιμή,

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ