Συζητήσεις Αμανατίδη-ΠΑΟΚ
Στις εξέδρες του γηπέδου της Τούμπας βρέθηκε ο Γιάννης Αμανατίδης προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Σάμροκ Ρόβερς για το Europa League. Σύμφωνα με την εφημερίδα Σπορ του Βορρά, ο Έλληνας άσος ήρθε σε επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας της Θεσσαλονίκης και συζήτησαν το ενδεχόμενο πιθανής συνεργασίας τους.
Στις εξέδρες του γηπέδου της Τούμπας βρέθηκε ο Γιάννης Αμανατίδης προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Σάμροκ Ρόβερς για το Europa League.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Σπορ του Βορρά, ο Έλληνας άσος ήρθε σε επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας της Θεσσαλονίκης και συζήτησαν το ενδεχόμενο πιθανής συνεργασίας τους.
Ο 30χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Μάλιστα, ο ίδιος ο παίκτης δεν είναι αρνητικός στο να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σομαλιλάνδη: Το Ισραήλ υπερασπίζεται στο ΣΑ του ΟΗΕ την απόφασή του να την αναγνωρίσει
- Ουκρανία: Τη συνέχιση παροχής στρατιωτικής στήριξης ενέκρινε η ιταλική κυβέρνηση
- Ουκρανία: Η Δύση πρέπει να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα επί του πεδίου, τονίζει ο Λαβρόφ,
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Μύθοι και αλήθειες για τους «αιώνιους»
- Ο Τραμπ παρέχει πλήρη στήριξη στον Νετανιάχου – Aπειλεί Ιράν, Χαμάς και Χεζμπολάχ «αν συμπεριφέρονται άσχημα»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]

