Καταδικαστική ισοπαλία των Παίδων με την Ελβετία
Καταδικαστική ήταν η ισοπαλία (0-0) της Εθνικής Παίδων με την Ελβετία στην τελευταία αγωνιστική του 13ου προκριματικού ομίλου και πλέον ελπίζει μόνο σε θαύμα για να πάρει την πρόκριση στην elite round του EURO 2012.
Καταδικαστική ήταν η ισοπαλία (0-0) της Εθνικής Παίδων με την Ελβετία στην τελευταία αγωνιστική του 13ου προκριματικού ομίλου και πλέον ελπίζει μόνο σε θαύμα για να πάρει την πρόκριση στην elite round του EURO 2012.
Η Ελλάδα πήρε την 3η θέση στον όμιλο και πλέον περιμένει να ολοκληρωθούν τα άλλα γκρουπ, ελπίζοντας στο να είναι μια από τις δύο καλύτερες τρίτες που θα πάρουν το εισιτήριο για την τελική φάση της διοργάνωσης.
Αυτό πάντως θεωρείται σχεδόν αδύνατο, αφού ήδη η Βουλγαρία έχει καλύτερο συντελεστή από την Ελλάδα, ενώ δεν έχουν ολοκληρωθεί άλλοι οκτώ όμιλοι.
ΕΛΒΕΤΙΑ: Κίνερ, Γκονσάλβες, Τόνι, Γκαρέτο, Ρίντγουεντ, Μαζρέκου, Σουλεϊμάνι (82′ Γκοτιέ), Ταρασάι (52′ Ζόλερ), Καστρομάν (68′ Κουστόντιο), Στενζ, Ταλί.
ΕΛΛΑΔΑ: Στρέζος, Ναυπλιώτης, Σωτηράκος, Μπαντούνας, Βλάχος, Φούντας, Πόποβιτς, Μαρκάκης (41′ Παπαδόπουλος), Βούρος (65′ Μήλιος), Μεταξούλης (41′ Βέργος), Καραμπάς.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Θοδωρής Παχατουρίδης τόνισε: «Η απευθείας πρόκριση για μας χάθηκε στο ματς με την Ισλανδία, όταν θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη και να τελειώσουμε την υπόθεση πρόκριση από την δεύτερη αγωνιστική. Σήμερα ήμασταν πολύ καλοί, όμως δεν καταφέραμε να στείλουμε τη μπάλα στα δίχτυα. Η νίκη των Ισλανδών επί των Ισραηλινών, με γκολ στα τελευταία λεπτά, μας άφησε στην τρίτη θέση».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σάντσεθ σε Ανδρουλάκη: Το ΠΑΣΟΚ κόμμα που μπορεί να κάνει τη διαφορά – Χρειαζόμαστε προοδευτικά κόμματα στην κυβέρνηση
- Υποκλοπές: Εκ(ν)τροπή
- Λέσβος: Σε εξέλιξη κινητοποίηση αλληλεγγύης προς τους κτηνοτρόφους
- Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πότε και πού θα γίνει ο γάμος της – Πόσοι οι καλεσμένοι -Τι λέει η ίδια
- Και η Τσεχία υπέρ του μαροκινού σχεδίου για αυτονομία της Δυτικής Σαχάρας
- Μέση Ανατολή: Πόσοι είναι οι νεκροί από τον πόλεμο – Σε Ιράν και Λίβανο το μεγαλύτερο τίμημα

