
Φιλικά με τη Ρωσία και τη Νορβηγία σχεδιάζει η ΕΠΟ
Πιθανότατα τη Ρωσία και τη Νορβηγία θα αντιμετωπίσει η Εθνική Ελλάδας στα δύο προσεχή φιλικά παιχνίδια της, τα οποία, σύμφωνα με τις καθορισμένες από τη FIFA σχετικές ημερομηνίες, θα διεξαχθούν στις 10 ή 11 και στις 15 Νοεμβρίου.
Πιθανότατα τη Ρωσία και τη Νορβηγία θα αντιμετωπίσει η Εθνική Ελλάδας στα δύο προσεχή φιλικά παιχνίδια της, τα οποία, σύμφωνα με τις καθορισμένες από τη FIFA σχετικές ημερομηνίες, θα διεξαχθούν στις 10 ή 11 και στις 15 Νοεμβρίου.
Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στην Ελλάδα και το δεύτερο στη Γαλλία. Η ΕΠΟ περιμένει ενός της εβδομάδας τις οριστικές θετικές απαντήσεις από τις δυο ομοσπονδίες.
Η Ρωσία τερμάτισε πρώτη στον δεύτερο προκριματικό όμιλο (με 23 βαθμούς, έναντι 21 της Ιρλανδίας και 17 της Αρμενίας) και θα συμμετάσχει στην τελική φάση, στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.
H Νορβηγία τερμάτισε τρίτη στον όγδοο όμιλο, στον οποίο ισοβάθμισε με την Πορτογαλία που κέρδισε μια θέση στα μπαράζ λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων (πρώτη η Δανία).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Πάνω από 100.000 πολιτικά κτίρια έχουν καταστραφεί ή υποστεί ζημιές από τις επιδρομές ΗΠΑ και Ισραήλ
- Γάζα: 9 νεκροί σε πλήγματα του Ισραήλ – «Κοριτσάκι» ανάμεσα στους σκοτωμένους
- Λίβανος: Κυανόκρανος σκοτώθηκε από έκρηξη βλήματος – Ενα ακόμη μέλος της UNIFIL σε κρίσιμη κατάσταση
- Πετρέλαιο: Πάνω από τα 100 δολάρια το WTI και τα 115 το Brent στις ασιατικές αγορές
- Ισραήλ: Καλείται από το Συμβούλιο της Ευρώπης να εγκαταλείψει το νομοσχέδιο για τη θανατική ποινή
- 3 άμαχοι νεκροί στην Ουκρανία, ανάμεσά τους 13χρονος, και ένας στη νοτιοανατολική Ρωσία


