Με το τουριστικό τρενάκι μεταφέρονται οι τουρίστες από το λιμάνι του Πειραιά
Με το δημοτικό τουριστικό τρενάκι μεταφέρονται εκατοντάδες τουρίστες που έφτασαν το πρωί της Τετάρτης στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς λόγω της απεργίας στα μέσα μεταφοράς και τα ταξί, δεν έχουν άλλο τρόπο να μετακινηθούν.
Με το δημοτικό τουριστικό τρενάκι μεταφέρονται εκατοντάδες τουρίστες που έφτασαν το πρωί της Τετάρτης στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς λόγω της απεργίας στα μέσα μεταφοράς και τα ταξί, δεν έχουν άλλο τρόπο να μετακινηθούν.
Τα λευκά τρενάκια «επιστρατεύτηκαν», ούτως ώστε να παραλαμβάνονται οι τουρίστες από το λιμάνι και να μεταφέρονται στο κέντρο της πόλης.
Από εκεί οι τουρίστες επιβιβάζονται στα κόκκινα διπλά τουριστικά λεωφορεία προκειμένου να φτάσουν στο κέντρο της Αθήνας.
Οι τουρίστες που φτάνουν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» εξυπηρετούνται από τα ΚΤΕΛ Αττικής που πραγματοποιούν δρομολόγια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λάρισα: Συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία μετά την καταγγελία της αδελφής του ότι την απείλησε
- Oι λεπτομέρειες για το «χρυσό» deal του Παναθηναϊκού με τον Χέιζ-Ντέιβις
- Γιώργος Μαζωνάκης: Πότε παίρνει εξιτήριο – γιατί έχει προστασία έξω από το δωμάτιο του
- Ηράκλειο: Στον εισαγγελέα τρία άτομα για τη δολοφονία 40χρονου
- Πόλο: Τη Δευτέρα η κλήρωση του Ολυμπιακού
- Live: Ένταση με το καλημέρα στη Βουλή για τις ΣΣΕ στη σκιά των αποκαλύψεων για Παναγόπουλο
- Τσικνοπέμπτη χωρίς delivery: Απεργία στην efood
- Βουλή: Τροπολογία για τις Συλλογικές Συμβάσεις κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ – Τι αναφέρει για τη διαιτησία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/bernard-WQChxc_ZPE4-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442