O Hλίας Ζούρος είχε δηλώσει ότι η άμυνα ήταν αυτή που θα μας χάριζε την επίτευξη του στόχου. Ο στόχος επετεύχθηκε και μία γρήγορη ματιά στα συγκεντρωτικά στατιστικά του Ευρωμπάσκετ 2011, αποδεικνύουν όσα ο ομοσπονδιακός προπονητής είχε υποσχεθεί. Η εθνική μας ομάδα κατέλαβε την 6η προνομιούχα θέση της διοργάνωσης, όντας η 2η καλύτερη στην άμυνα.
O Hλίας Ζούρος είχε δηλώσει ότι η άμυνα ήταν αυτή που θα μας χάριζε την επίτευξη του στόχου. Ο στόχος επετεύχθηκε και μία γρήγορη ματιά στα συγκεντρωτικά στατιστικά του Ευρωμπάσκετ 2011, αποδεικνύουν όσα ο ομοσπονδιακός προπονητής είχε υποσχεθεί.
Η εθνική μας ομάδα κατέλαβε την 6η προνομιούχα θέση της διοργάνωσης, όντας η 2η καλύτερη στην άμυνα.
Ακολουθεί η στατιστική σε ορισμένους σημαντικούς τομείς (ανά μέσο όσο αγώνα):
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.