«Η Άντερλεχτ παίζει μόνο για τους τρεις βαθμούς με την ΑΕΚ», το μήνυμα του Γιάκομπς
Τη νίκη ως... αυτοσκοπό έθεσε ο τεχνικός της Άντερλεχτ, Άριελ Γιάκομπς, εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με την ΑΕΚ για την πρεμιέρα του Europa League. Σύμφωνα με τον προπονητή των Βέλγων, η ομάδα του είναι αναγκασμένη να παίξει μόνο για ένα αποτέλεσμα και αυτό δεν είναι άλλο από το «τρίποντο» που θα θέσει τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Τη νίκη ως… αυτοσκοπό έθεσε ο τεχνικός της Άντερλεχτ, Άριελ Γιάκομπς, εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με την ΑΕΚ για την πρεμιέρα του Europa League. Σύμφωνα με τον προπονητή των Βέλγων, η ομάδα του είναι αναγκασμένη να παίξει μόνο για ένα αποτέλεσμα και αυτό δεν είναι άλλο από το «τρίποντο» που θα θέσει τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
«Εμείς παίζουμε στο γήπεδό μας και θέλουμε ένα καλό ξεκίνημα. Είμαστε αναγκασμένοι να αγωνιστούμε για τη νίκη. Σε ό,τι αφορά την ΑΕΚ πιστεύω ότι θα είναι ικανοποιημένη και με την ισοπαλία», τόνισε ο Άριελ Γιάκομπς, ενώ σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν πιστεύει ότι η έλλειψη αγώνων από την πλευρά της ΑΕΚ θα βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στη νίκη είπε:
«Αυτό θα το μάθουμε μετά το τέλος του παιχνιδιού. Δεν ξέρουμε αν θα παίξει ρόλο. Όλα είναι πιθανά να συμβούν και ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει.
Οι παίκτες της ΑΕΚ θα δείξουν μεγάλο ενδιαφέρον για την Ευρώπη. Είναι καλό να κάνουν σπουδαίες εμφανίσεις για να ανέβουν οι μετοχές τους».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολομέλεια: Εκτός ελέγχου Άδωνις – Ζωή στη Βουλή
- Το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, μια ιστορική ευκαιρία που δεν επιτρέπεται να χαθεί
- Οι χαμηλές πτήσεις και η απόδειξη της ανακύκλωσης των Ελλήνων διαιτητών
- Βίντεο ντοκουμέντο από την κινηματογραφική καταδίωξη 16χρονου στην οδό Αχαρνών
- Μαρόκο: 280 εκατομμύρια ευρώ για την ανακούφιση των πληγέντων από πρόσφατη κακοκαιρία
- Κακλαμάνης: Επίθεση κατά του πολιτεύματος οι υποκλοπές – Το πρόβλημα δεν είναι το έγκλημα, αλλά η συγκάλυψη


