Η τρόικα είναι αποφασισμένη να σώσει την Ελλάδα, δηλώνει η Κριστίν Λαγκάρντ
Τη βούληση της τρόικας να στηρίξει την Ελλάδα προκειμένου να βγει από την κρίση επιβεβαιώνει η Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ σε συνέντευξή της στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel. «Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τα μέλη της Ευρωζώνης είναι αποφασισμένοι να κάνουν το πρόγραμμα να λειτουργήσει και να διασφαλίσουν ότι η ελληνική οικονομία θα ανακτήσει την ανταγωνιστικότητά της και θα αναδιαρθρωθεί όπως πρέπει» δηλώνει χαρακτηριστικά η Λαγκάρντ.
Τη βούληση της τρόικας να στηρίξει την Ελλάδα προκειμένου να βγει από την κρίση τονίζει η Γενική Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ σε συνέντευξή της στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.
«Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τα μέλη της Ευρωζώνης είναι αποφασισμένοι να κάνουν το πρόγραμμα να λειτουργήσει και να διασφαλίσουν ότι η ελληνική οικονομία θα ανακτήσει την ανταγωνιστικότητά της και θα αναδιαρθρωθεί όπως πρέπει», δηλώνει χαρακτηριστικά η Λαγκάρντ.