Λεκτική επίθεση κατά του Γιώργου Πεταλωτή από δικηγόρους στην Πάτρα
Φραστική επίθεση από δικηγόρους δέχτηκε την Παρασκευή ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Πεταλωτής, ο οποίος παρευρέθη στην Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων στην Πάτρα. Οι δικηγόροι τον αποκάλεσαν «δήμιο» και «υφυπουργό της τρόικας», διαμαρτυρόμενοι για την επιβολή ΦΠΑ 23% στις δικηγορικές πράξεις.
Φραστική επίθεση από δικηγόρους δέχτηκε την Παρασκευή ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Πεταλωτής, ο οποίος παρευρέθη στην Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων, στην Πάτρα.
Όταν ανέβηκε στο βήμα για να μιλήσει, δικηγόροι από την Θεσσαλονίκη άρχισαν να διαμαρτύρονται για την επιβολή ΦΠΑ 23% στις δικηγορικές πράξεις.
Στη συνέχεια, οι δικηγόροι της Θεσσαλονίκης αποκάλεσαν τον υπουργό «δήμιο» και «υφυπουργό της τρόικας».
Οι διεργασίες της Ολομέλειας διεκόπησαν για λίγη ώρα και με εντολή του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών οι δικηγόροι της Θεσσαλονίκης αποχώρησαν.
Αμέσως μετά ο Γιώργος Πεταλωτής ανέβηκε στο βήμα και είπε: «Κάποιοι ήθελαν να κάνουν το σόου τους. Το σόου τελείωσε.»
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.