Απεργούν οι Ισπανοί ποδοσφαιριστές στην έναρξη της primera division
Στο τραπέζι του διαλόγου κάθισαν η Ισπανική Ποδοσφαιρική Λίγκα (LFP) και η Ένωση Ποδοσφαιριστών της Ισπανίας (AFE), προκειμένου να βρεθούν λύσεις και να μην προχωρήσουν οι παίκτες στην απεργία, την οποία έχουν εξαγγείλει για τις πρώτες δύο αγωνιστικές της σεζόν στην Α΄ και τη Β΄ κατηγορία. Τελικά οι δύο πλευρές δεν μπόρεσαν να «γεφυρώσουν» τις διαφορές τους και να αποφευχθεί η απεργία.
Στο τραπέζι του διαλόγου κάθισαν η Ισπανική Ποδοσφαιρική Λίγκα (LFP) και η Ένωση Ποδοσφαιριστών της Ισπανίας (AFE), προκειμένου να βρεθούν λύσεις και να μην προχωρήσουν οι παίκτες στην απεργία, την οποία έχουν εξαγγείλει για τις πρώτες δύο αγωνιστικές της σεζόν στην Α΄ και τη Β’ κατηγορία. Τελικά οι δύο πλευρές δεν μπόρεσαν να «γεφυρώσουν» τις διαφορές τους και να αποφευχθεί η απεργία.
Και αυτό γιατί ο πρόεδρος της LFP, Χοσέ Λουίς Αστιαθαράν, δήλωσε μεταξύ άλλων μετά την πρώτη συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές, ύστερα από την κήρυξη της απεργίας: «Δεν έχουμε φτάσει σε κάποιου είδους συμφωνία. Υπάρχουν σημαντικές διαφορές, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε να κινούμαστε προς τα εμπρός».
Η AFE εξήγγειλε απεργία για τις πρώτες δύο αγωνιστικές στην πριμέρα και την σεγκούντα ντιβιζιόν, ζητώντας μεγαλύτερη προστασία για τις αποδοχές παικτών σε συλλόγους, οι οποίοι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και έχουν μπει σε καθεστώς διαχείρισης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Πόρτα» του ΠΑΣΟΚ στις κυβερνητικές διαρροές για τις Ανεξάρτητες Αρχές
- Όταν οι Ναζί έκλεβαν τις καμπάνες από τις εκκλησίες για να φτιάξουν όπλα – Η κατάθεση της Άννα Φρανκ
- Βενεζουέλα: Οι ΗΠΑ έπληξαν εγκατάσταση φόρτωσης ναρκωτικών σε σκάφη στο έδαφος, λέει ο Τραμπ
- Αναχαιτίσεις UFO στον ουρανό της Ουάσινγκτον – Το μεγάλο μυστήριο που παραμένει άλυτο για πάνω από 70 χρόνια
- Πρώτος σε ψήφους στην Ανατολική Περιφέρεια του All Star Game ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
- Το Σάββατο το μνημόσυνο του 19χρονου Ραφαήλ – Η συγκινητική μαντινάδα του πατέρα του

