Ο Τσαρτσαρής θέλει να μείνει, ενώ ο Περπέρογλου ανησυχεί…
Ο Κώστας Τσαρτσαρής ξεκαθάρισε ότι επιθυμία του είναι να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, παρά τις νέες οικονομικές συνθήκες που θα επικρατήσουν. Το ίδιο είχε κάνει και ο Στράτος Περπέρογλου, που όμως σύμφωνα με πληροφορίες έχει αρχίσει να ανησυχεί ε το γεγονός ότι δεν υπάρχουν εξελίξεις στην υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του.
Ο Κώστας Τσαρτσαρής ξεκαθάρισε ότι επιθυμία του είναι να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, παρά τις νέες οικονομικές συνθήκες που θα επικρατήσουν.
Το ίδιο είχε κάνει και ο Στράτος Περπέρογλου, που όμως σύμφωνα με πληροφορίες έχει αρχίσει να ανησυχεί ε το γεγονός ότι δεν υπάρχουν εξελίξεις στην υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Τσαρτσαρής στην εφημερίδα «Πράσινη»:
«Ξεκάθαρα θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό. Είμαι τόσα χρόνια στην ομάδα και δεν θα μπορούσε να είναι άλλη η επιθυμία μου. Είμαστε μία οικογένεια. Φυσικά κι αντιλαμβάνομαι τη νέα τάξη πραγμάτων και τα νέα δεδομένα που αφορούν τα οικονομικά όλων μας. Όλοι αντιλαμβανόμασταν πως αργά ή γρήγορα η κρίση και όλα αυτά που συμβαίνουν θα άγγιζαν και το κομμάτι του αθλητισμού. Πρέπει να τα σκεφτούμε όλα και να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα με ωριμότητα και σύνεση
Εγώ θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό και περιμένω να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τα παιδιά που έχουν συμβόλαιο σε ισχύ με την ομάδα. Είμαι τόσα χρόνια εδώ και δεν υπάρχει αμφιβολία πως είναι βασική μου προτεραιότητα η παραμονή μου εδώ. Το τι θα πράξει κάθε αθλητής είναι καθαρά προσωπική του βούληση. Εγώ θέλω να μείνω και δεν το κρύβω. Τα λεφτά είναι ακόμη διαφορετικά στην Ευρώπη, καθώς η κρίση έχει αγγίξει περισσότερο την Ελλάδα. Οπότε είναι στη διακριτική ευχέρεια του καθενός αν θα καθίσει στην Ελλάδα ή θα ψάξει ένα καλύτερο συμβόλαιο».
Ο Κώστας Τσαρτσαρής σχολίασε και την αποχώρησή του από την Εθνική ομάδα: «Είναι μία απόφαση που πάρθηκε σιγά-σιγά κι έπειτα από πολλή σκέψη. Είναι κάτι που συζητήθηκε μεταξύ εμού και του Ηλία Ζούρου. Το βέβαιο είναι πως δεν έχω πει οριστικό αντίο στην Εθνική ομάδα. Βλέπουμε του χρόνου τι θα γίνει. Προς το παρόν δεν θα αγωνιστώ στο Ευρωμπάσκετ για κάποιους προσωπικούς λόγους».
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
LIVE: ΑΕΚ – ΑΕΛ Novibet. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – ΑΕΛ Novibet για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1.
Η Καλαμάτα έφυγε με το «διπλό» (0-1) από τη Νέα Σμύρνη και από εκεί απευθείας για τα… σαλόνια της Super League, 26 χρόνια μετά την τελευταία της φορά στη μεγάλη κατηγορία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας