Έτοιμες για πρόκριση Αρβανίτη και Τσιαρτσιάνη στο Σταβάνγκερ
Μία νίκη και μία ήττα ήταν ο απολογισμός για τις Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη στην πρεμιέρα τους στο Grand Slam του μπιτς βόλεϊ στο Σταβάνγκερ της Νορβηγίας. Βίκυ και Μαρία έχουν 3 βαθμούς στον όμιλό τους και εφόσον την Πέμπτη πάρουν το ματς απέναντι στις Πολωνές, Ούρμπαν / Σοβάλα (Νο30) θα προκριθούν στην επόμενη φάση του τουρνουά.
Μία νίκη και μία ήττα ήταν ο απολογισμός για τις Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη στην πρεμιέρα τους στο Grand Slam του μπιτς βόλεϊ στο Σταβάνγκερ της Νορβηγίας.
Η Εθνική ομάδα (Νο19) επικράτησε των Τσέχων, Κλαπάλοβα / Χαζέκοβα (Νο14) με 2-1 (12-21, 21-18, 15-12) σετ, ενώ στη συνέχεια έχασε, αν και άγγιξε την έκπληξη, από τις Αμερικανίδες, Κέσι / Ρος (Νο3) με 2-0 (21-17, 21-19).
Βίκυ και Μαρία έχουν 3 βαθμούς στον όμιλό τους και εφόσον την Πέμπτη πάρουν το ματς απέναντι στις Πολωνές, Ούρμπαν / Σοβάλα (Νο30) θα προκριθούν στην επόμενη φάση του τουρνουά.
Στους άνδρες, οι Γιώργος Κοτσιλιάνος και Νίκος Ζουπάνης (Νο29) συμμετείχαν στα προκριματικά, αλλά αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο μετά την ήττα τους από τους Γεωργιανούς, Γκεόρ / Γκία (Νο4) με 2-0 (21-18, 21-14).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φούρνοι Κορσέων: Τι θα δουν οι επισκέπτες στους 2 νέους ενάλιους αρχαιολογικούς χώρους
- ΣΥΡΙΖΑ για Πλεύρη: Ανιστόρητος, απαράδεκτος και χυδαίος! Αυτή είναι η ΝΔ του Μητσοτάκη, με τα τσεκούρια και την εμφυλιοπολεμική ρητορική
- ΕΝΦΙΑ: Άνοιξε το Ε9 για διορθώσεις – Τα λάθη που φουσκώνουν τον φόρο
- Εικοσιένα: Κανόνες ζωής, μέτρα για να μετριούνται οι πράξεις
- Ο Εμμανουήλ Καραλής έγινε μέτοχος στα Ελληνικά Οινοποιεία
- Κομισιόν στον Μανιάτη: Ούτε ο «νέος» ΟΠΕΚΕΠΕ είναι ακόμα διαπιστευμένος

