Nέο σκάνδαλο… έρχεται με 170 άτομα εμπλεκόμενα
Νέο σκάνδαλο αναμένεται να συνταράξει, πάλι, τα θεμέλια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με το σημερινό πρωτοσέλιδο της αθλητικής εφημερίδας «Goal news» μετά τις συλλήψεις για το κύκλωμα με τους στημένους αγώνες, η δικαιοσύνη ερευνά ένα νέο σκάνδαλο, το οποίο αφορά ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος, λευκά συμβόλαια και κατ' επέκταση φοροδιαφυγή. Μια υπόθεση, που σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα θα φέρει στη δικαιοσύνη άλλα 170 άτομα!
Νέο σκάνδαλο αναμένεται να συνταράξει, πάλι, τα θεμέλια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με το σημερινό πρωτοσέλιδο της αθλητικής εφημερίδας «Goal news» μετά τις συλλήψεις για το κύκλωμα με τους στημένους αγώνες, η δικαιοσύνη ερευνά ένα νέο σκάνδαλο, το οποίο αφορά ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος, λευκά συμβόλαια και κατ’ επέκταση φοροδιαφυγή. Μια υπόθεση, που σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα θα φέρει στη δικαιοσύνη άλλα 170 άτομα!
Στην υπόθεση αυτή φέρονται να εμπλέκονται άτομα που είναι αναμεμειγμένα και στο σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια. Σύμφωνα με το δημοσίευμα όσοι παράγοντες εμπλέκονται, προωθούσαν τα παράνομα κερδισμένα (μεγάλα) ποσά στις ΠΑΕ που διοικούσαν, συμφωνώντας με ποδοσφαιριστές που αγόραζαν στις ομάδες τους στη σύναψη «λευκών» συμβολαίων. Τα χρήματα τα έδιναν, αλλά κάτω από το τραπέζι! Η φοροδιαφυγή έγκειται στο γεγονός ότι στα συμβόλαια αναγραφόταν μόνο ο μισθός του παίκτη με αποτέλεσμα να αποδίδονται στην εφορία ελάχιστοι φόροι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δώρα με άρωμα… γιορτών για όσους αγαπάς
- Ανακαλύψτε τις θεραπευτικές ιδιότητες του γαϊδουράγκαθου στον σκύλο και στη γάτα
- Πιτίνο: «Σε αγαπώ Ελλάδα – Ευλογία που πήγα στον Παναθηναϊκό»
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο του δικαίου (Μέρος Γ’)
- Σωτήρης Τζεβελέκος: Ήταν εύκολες οι συνεργασίες του με τη Βουγιουκλάκη και τη Βλαχοπούλου;
- Πανελλαδική απεργία επ’ αόριστον στις λαϊκές αγορές από τις 7 Ιανουαρίου


