«Έχω συμβόλαιο για τρία χρόνια με τον ΠΑΟ» ξεκαθάρισε ο Λέτο
Το όνομα του Σεμπάστιαν Λέτο εμπλέκεται σε αρκετά μεταγραφικά σενάρια, αλλά ο ίδιος με δηλώσεις του στην εφημερίδα της πατρίδας του «Ole» τόνισε ότι «έχω συμβόλαιο για τρία χρόνια με τον Παναθηναϊκό στην Ελλάδα», ενώ τόνισε παράλληλα ότι κάποια στιγμή θα ήθελε να επιστρέψει στην Λανούς.
Το όνομα του Σεμπάστιαν Λέτο εμπλέκεται σε αρκετά μεταγραφικά σενάρια, αλλά ο ίδιος με δηλώσεις του στην εφημερίδα της πατρίδας του «Ole» τόνισε ότι «έχω συμβόλαιο για τρία χρόνια με τον Παναθηναϊκό στην Ελλάδα», ενώ τόνισε παράλληλα ότι κάποια στιγμή θα ήθελε να επιστρέψει στην Λανούς.
«Πότε θα επιστρέψεις;», ήταν η ερώτηση που δέχθηκε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός. «Έχω συμβόλαιο για τρία χρόνια με τον Παναθηναϊκό στην Ελλάδα. Πρώτα από όλα θα ήθελα να τα πάω ακόμη καλύτερα και να μπορέσω να παίξω στην εθνική ομάδα, που είναι κάτι που βρίσκεται συνεχώς στο μυαλό μου. Το σκέπτομαι γιατί δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες που παίζουν στη θέση μου», τόνισε ο Σεμπαστιάν Λέτο και συνέχισε:
«Κάποια στιγμή θα ήθελα να επιστρέψω στη Λανούς. Είναι στις σκέψεις μου», πρόσθεσε.
Απαντώντας σε ερώτηση για το τι κάνει αυτή τη χρονική στιγμή, είπε: «Αυτή την στιγμή ξεκουράζομαι. Ολοκληρώσαμε τη σεζόν με τον Παναθηναϊκό, αγωνιζόμενος σε ένα καλό επίπεδο και αισθάνομαι χαρούμενος. Μετά από τρία χρόνια που βρίσκομαι στη χώρα αισθάνομαι σαν το σπίτι μου, νιώθω θαυμάσια και αρκετά ωραία εδώ. Οι οπαδοί με αγαπούν πολύ και θα παλέψω ακόμη πιο πολύ (γι’ αυτούς)», τόνισε.
«Βρήκες το μέρος σου στον κόσμο;»…
«Το σπίτι μου, μου λείπει, αλλά ναι. Η Ελλάδα είναι ένα θαυμάσιο μέρος. Έχω συνηθίσει με τον καιρό», είπε ο Σεμπαστιάν Λέτο, ο οποίος σχολίασε για την κρίση.
«Η αλήθεια είναι ότι εμένα δεν με έχει επηρεάσει, αλλά η κατάσταση στη χώρα είναι πολύ άσχημη, υπάρχουν πολλά προβλήματα. Υπάρχουν περισσότερες από μια διαδηλώσεις την ημέρα και επεισόδια. Η ανεργία είναι υψηλή. Όπως και στην Αργεντινή το 2001», ήταν τα λόγια του Σεμπαστιάν Λέτο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η… ιδιαίτερη δήλωση του Κάιλ Γκάι: «Η G-League είναι η δεύτερη καλύτερη λίγκα στον κόσμο μετά το NBA»
- Φάμελλος: Κυβέρνηση σκανδάλων, από όπου και να την πιάσεις λερώνεσαι
- Ανάδειξη και προστασία του «Λεπροκομείου Καρλοβάσου»
- Ζάκυνθος: «Προβληματικά άτομα» χαρακτηρίζει τους γονείς που ζητούν την οριστική απομάκρυνσή της η παιδίατρος
- Η μητέρα του κακοποιημένου βρέφους στην Ηλεία είχε φύγει από το σπίτι της το 2024
- Τουρκία: Οι οπαδοί ανέβασαν πανό κόντρα στη Ρουμανία χωρίς τον κορυφαίο παίκτη της ιστορίας της χώρας

