Την ακύρωση της προγραμματισμένης παράστασης «Λούλου» του Μπομπ Ουίλσον ανακοίνωσε το Φεστιβάλ Αθηνών. Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι το Φεστιβάλ ενέταξε στις εκδηλώσεις του στην Πειραιώς 260, δύο παραστάσεις «Prises – Reprises» με δρώμενα του Γάλλου καλλιτέχνη Nτενί Μαριότ, (28,29/6) ενώ στο πλαίσιο του αφιερώματος στον Δημήτρη Μητρόπουλο θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ «Γυμνά Χέρια-Δημήτρης Μητρόπουλος» του Γιώργου Σκεύα, (11/7).

Επίσης, το Φεστιβάλ προσθέτει τις δύο καλλιτεχνικές ομάδες «drog A tek» και «Erasers», με ντοκιμαντέρ πάνω σε δρώμενά τους και τίτλο «We Lost Control – 72 λάθη σε πραγματικό χρόνο», στις 2-4 Ιουνίου, στη γκαλερί Μπερνιέ-Ηλιάδη.

Η παράσταση «Πολεοδομία 4 – Η ταράτσα του Αυτόχειρα», με την Υβόννη Μαλτέζου στο Γαλλικό Ινστιτούτο αλλάζει ημερομηνίες και θα πραγματοποιηθεί στις 15, 16 & 17 Ιουλίου.

Τέλος, το Φεστιβάλ ανακοινώνει ότι η παράσταση «Οι ναυαγοί της τρελής ελπίδας» με το «Θέατρο του Ήλιου» της Αριάν Μνουσκίν, θα πραγματοποιηθεί στο Athens Metropolitan Expo, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, στις 10-12/6 και 15-19/6.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ