Στην Αθήνα ο Γκάμπριελ για να διαπραγματευτεί το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό
Στην Ελλάδα με τον δικηγόρου του βρίσκεται ο Γκάμπριελ, προκειμένου να διαπραγματευτεί ο ίδιος την αποδέσμευσή του από τον Παναθηναϊκό ή την επέκταση του δανεισμού του στη Γκρέμιο.
Στην Ελλάδα με τον δικηγόρου του βρίσκεται ο Γκάμπριελ, προκειμένου να διαπραγματευτεί ο ίδιος την αποδέσμευσή του από τον Παναθηναϊκό ή την επέκταση του δανεισμού του στη Γκρέμιο.
Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ με το Τριφύλλι ισχύει έως τον Ιούλιο του 2012, ενώ η Γκρέμιο δεν έχει τη δυνατότητα να καταβάλει το ποσό που χρειάζεται για να αγοράσει τα δικαιώματά του. Ο Γκάμπριελ αναμένεται να επιστρέψει στη Βραζιλία το αργότερο έως την Τετάρτη (18/05) καθώς την Κυριακή αρχίζει το πρωτάθλημα και θα πρέπει να προετοιμαστεί για τον αγώνα κόντρα στην Κορίνθιανς.
Προτεραιότητα του Βραζιλιάνου είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται στην πατρίδα του, χωρίς όμως να είναι τον αφήνει αδιάφορο ενδεχόμενη επιστροφή στην Παιανία, εάν και εφόσον τον υπολογίζουν στον Παναθηναϊκό.
- Όχι άλλο λούτρινο: O Παντς, το μωρό μακάκος που συγκίνησε το διαδίκτυο, έχει πλέον αληθινή αγκαλιά
- Μοναδικό ντοκουμέντο της εκτέλεσης των 200 της Καισαριανής η συλλογή Χόιερ – Η προπαγάνδα των Ναζί
- Αταμάν: «Θα είμαστε σίγουρα στο Final Four της Euroleague»
- Χανιά: Σχεδίαζαν εμπρηστικές επιθέσεις κατά αστυνομικών – Βρέθηκαν όπλα και ναρκωτικά – Δύο συλλήψεις
- Το βήμα τίτλου της Άρσεναλ και η επίθεση του Χιούρτζελερ στους «κανονιέρηδες»
- Χάρι Στάιλς: «Ο Λίαμ Πέιν ήταν ένας εξαιρετικά ξεχωριστός άνθρωπος»






