Στην Αθήνα ο Γκάμπριελ για να διαπραγματευτεί το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό
Στην Ελλάδα με τον δικηγόρου του βρίσκεται ο Γκάμπριελ, προκειμένου να διαπραγματευτεί ο ίδιος την αποδέσμευσή του από τον Παναθηναϊκό ή την επέκταση του δανεισμού του στη Γκρέμιο.
Στην Ελλάδα με τον δικηγόρου του βρίσκεται ο Γκάμπριελ, προκειμένου να διαπραγματευτεί ο ίδιος την αποδέσμευσή του από τον Παναθηναϊκό ή την επέκταση του δανεισμού του στη Γκρέμιο.
Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ με το Τριφύλλι ισχύει έως τον Ιούλιο του 2012, ενώ η Γκρέμιο δεν έχει τη δυνατότητα να καταβάλει το ποσό που χρειάζεται για να αγοράσει τα δικαιώματά του. Ο Γκάμπριελ αναμένεται να επιστρέψει στη Βραζιλία το αργότερο έως την Τετάρτη (18/05) καθώς την Κυριακή αρχίζει το πρωτάθλημα και θα πρέπει να προετοιμαστεί για τον αγώνα κόντρα στην Κορίνθιανς.
Προτεραιότητα του Βραζιλιάνου είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται στην πατρίδα του, χωρίς όμως να είναι τον αφήνει αδιάφορο ενδεχόμενη επιστροφή στην Παιανία, εάν και εφόσον τον υπολογίζουν στον Παναθηναϊκό.
- Όλγα Κεφαλογιάννη: Οι οικογενειακές υποθέσεις, ιδίως όταν αφορούν ανήλικα παιδιά, δεν προσφέρονται για εκβιασμούς ή πολιτική εκμετάλλευση
- Ο Μουρίνιο άρχισε τα όργανα για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης
- «Δεν ξέρω τι εννοούσα» – Ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ διαλύει τις φήμες σχετικά με την αμφιφυλόφιλη σεξουαλικότητά του
- Ισπανία: Τα αίτια που προκάλεσαν τη σιδηροδρομική τραγωδία – Τι έδειξε το πρώτο πόρισμα
- Καφές: Η Βραζιλία ζητά διευκρινίσεις για τον δασμό 50% των ΗΠΑ στον στιγμιαίο καφέ
- Γαλλία: Οι αρχές απαγόρευσαν αντιμεταναστευτική συγκέντρωση Βρετανών ακροδεξιών


