Η Ρεάλ κατήγγειλε στην UEFA έξι παίκτες της Μπάρτσα
Την τιμωρία έξι ποδοσφαιριστών της Μπαρτσελόνα, μετά τα όσα έλαβαν χώρα στον πρώτο ημιτελικό του Champions League φέρεται να ζήτησε από την UEFA η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ισπανίας.
Μπαντούνας Ηλίας
Την τιμωρία έξι ποδοσφαιριστών της Μπαρτσελόνα, μετά τα όσα έλαβαν χώρα στον πρώτο ημιτελικό του Champions League φέρεται να ζήτησε από την UEFA η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ισπανίας.
Όπως αναφέρει το «Catalunya Radiο», ο πρόεδρος των Μερένχες, Φλορεντίνο Πέρεθ με επίσημη καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, ζήτησε την τιμωρία των Άλβες, Πέδρο, Μπούσκετς, Πίντο, Βαλντές και Κεϊτά.για την συμπεριφορά που επέδειξαν στον αγώνα του «Μπερναμπέου» όπου οι Μπλαουγκράνα κατάφεραν να «αποδράσουν» με σκόρ πρόκρισης (2-0).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ελβετικό φράγκο: Ανοίγει αύριο η πλατφόρμα ρύθμισης διανείων – Συγκρατημένα αισιόδοξοι οι servicers
- Ο Γουίτκοφ βλέπει «ουσιώδη πρόοδο» στις συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας
- Βασίλης Μπισμπίκης – Λένα Κιτσοπουλου: Συνεργάζονται στην παράσταση «Σωσμένος» στο Cartel
- Φυλακές Δομοκού: «Ήταν συμβόλαιο θανάτου» – Τι λέει η μητέρα του δολοφονημένου ισοβίτη
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης σε κλίμα Αποκρεών
- Κι όμως οι περισσότεροι άνθρωποι κρατούν επαφή με τους πρώην τους
- ΑΠΘ: 38 συλλήψεις μετά την αστυνομική επιχείρηση στην Πολυτεχνική σχολή
- Ληξιπρόθεσμα χρέη: Στα 3,2 δισ. τα κρατικά «φέσια» τον Δεκέμβριο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 18.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/samuel-quek-cD4pt47I4JY-unsplash-1-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442