Η Παλέρμο ενδιαφέρεται για τον Κώστα Μανωλά της ΑΕΚ
Για τον Κώστα Μανωλά ενδιαφέρεται η Παλέρμο όπως αποκαλύπτουν τα ιταλικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με τους Ιταλούς, η ομάδα της Σικελίας είναι διατεθειμένη να προσφέρει 500.000 ευρώ στην Ενωση, προκειμένου να κάνει δικό της τον νεαρό στόπερ.
Για τον Κώστα Μανωλά ενδιαφέρεται η Παλέρμο όπως αποκαλύπτουν τα ιταλικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με τους Ιταλούς, η ομάδα της Σικελίας είναι διατεθειμένη να προσφέρει 500.000 ευρώ στην Ενωση, προκειμένου να κάνει δικό της τον νεαρό στόπερ.
«Το κόστος της μεταγραφής του ανέρχεται στις 500.000 ευρώ ενώ άλλα τόσα εισπράττει κάθε χρόνο. Ποσά που δεν είναι απαγορευτικά για τον πρόεδρο, Ζαμπαρίνι, ο οποίος έχει ακούσει τα καλύτερα για τον Μανωλά από τους συνεργάτες του. Μια επένδυση για το μέλλον καθώς το αγόρι είναι μόλις 19 ετών», γράφουν χαρακτηριστικά οι Ιταλοί και υπενθυμίζουν πως ο Μανωλάς τον Ιανουάριο είχε αρνηθεί πρόταση της Αταλάντα. Παράλληλα κάνουν αναφορά στον θείο του, Στέλιο Μανωλά, και τονίζουν πως είναι βασικό στέλεχος της ΑΕΚ, με την οποία θα διεκδικήσει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ μέσω της διαδικασίας των πλέι-οφ.
- Πρεμιέρα στο Indian Wells για τη Σάκκαρη
- Κύπρος: Σε αναμμένα κάρβουνα η αγορά – Οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή στέλνουν τους καταναλωτές στα ράφια
- Από τον «Ειρηνοποιό» στην «Επιχείρηση Επική Οργή»: Ο δρόμος του Ντόναλντ Τραμπ προς τον πόλεμο
- «Ο νεότερος εαυτός μου υπήρξε κάθαρμα» – Ο «Αυθαίρετος» Χρήστος Βαλαβανίδης μέσα από τα δικά του λόγια
- Τα SOS για τα τεκμήρια διαβίωσης: Ποιοι χάνουν, ποιοι κερδίζουν
- Ολυμπιακός: Sold out το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (pic)

