Τελέστηκε στα Χανιά το πολιτικό μνημόσυνο των Ελευθερίου και Σοφοκλή Βενιζέλου
Τελέστηκε στα Χανιά το πολιτικό μνημόσυνο των Ελευθερίου και Σοφοκλή Βενιζέλου
Στους τάφους των Βενιζέλων, στον Προφήτη Ηλία Χανίων, τελέστηκε την Κυριακή το ετήσιο πολιτικό μνημόσυνο των Ελευθερίου και Σοφοκλή Βενιζέλου. Στο μνημόσυνο, που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Χανίων και το Εθνικό Ίδρυμα «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», ομιλητής ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Νίκος Σηφουνάκης, που εκπροσώπησε και την κυβέρνηση.
Στην τελετή παρόντες ήταν ακόμα ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Μανώλης Όθωνας, ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο αντιπεριφερειάρχης Απόστολος Βουλγαράκης. Τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά εκπροσώπησε η βουλευτής Όλγα Κεφαλογιάννη, την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη ο βουλευτής Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ενώ παρόντες ήταν οι βουλευτές Ευτύχης Δαμιανάκης, Σήφης Βαλυράκης και Ευαγγελία Κουρουπάκη, δήμαρχοι, καθώς και εκπρόσωποι των στρατιωτικών και τοπικών αρχών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σαμσουνσπόρ: «Όχι» στους οπαδούς της που ζήτησαν να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ με εμφάνιση που θυμίζει τον Κεμάλ
- Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]
- Nikon Comedy Wildlife Awards 2025: Γορίλας μπαλαρίνος στην κορυφή – Από αλεπούδες break-dancers σε ερωδιό σέρφερ, όλοι οι νικητές
- Phishing: Πώς εξελίχθηκαν οι επιθέσεις το 2025
- Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 10-12: Πήραν το ντέρμπι κι έκαναν το «12Χ12» οι ερυθρόλευκες
- Αγρότες: Δικαστικός κλητήρας πήγε σε μπλόκο και επέδωσε σε αγρότη αγωγή για χρέη [βίντεο]


