2 αβγά σφιχτοβρασμένα, ξεφλουδισμένα και παγωμένα 1/2 κουταλάκι αλάτι λίγο πιπέρι φρεσκοαλεσμένο 1 κουταλιά φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο 3 κουταλιές μαγιονέζα από λεμόνι 1 κουταλιά σέλερι ψιλοκομμένο με τα φύλλα 1/2 κουταλάκι καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τα αβγά σε κύβους και τα αναμιγνύουμε καλά με τα υπόλοιπα συστατικά. Σκεπάζουμε το μίγμα και το παγώνουμε για 1 ώρα τουλάχιστο, ώστε να αναμιχθούν οι γεύσεις. Σερβίρουμε πάνω σε φύλλα μαρουλιού ρίχνοντας από πάνω λίγη πάπρικα. Μπορούμε να αλείψουμε φρυγανιές ή κρακεράκια.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.