Λήξη συναγερμού μετά την ελεγχόμενη έκρηξη σε «ύποπτη» βαλίτσα στο κέντρο της Αθήνας
Ρούχα και άλλα προσωπικά αντικείμενα περιείχε η βαλίτσα που βρέθηκε σε πιλοτή πολυκατοικίας στην οδό Σεμιτέλου 5, απέναντι από την πρεσβεία των ΗΠΑ, και η οποία προκάλεσε την κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων. Κανονικά η κυκλοφορία στη Βασ.Σοφίας.
Ρούχα και άλλα προσωπικά αντικείμενα περιείχε η βαλίτσα που βρέθηκε σε πιλοτή πολυκατοικίας στην οδό Σεμιτέλου 5, απέναντι από την πρεσβεία των ΗΠΑ, και η οποία προκάλεσε την κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων.
Το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσου Δράσης ενημερώθηκε για το ύποπτο αντικείμενο και αμέσως μετά στο σημείο έφτασαν πυροτεχνουργοί της αστυνομίας.
Παράλληλα, αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την οδό Σεμιτέλου, χωρίς όμως να επηρεαστεί η κυκλοφορία στην Βασ. Σοφίας.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.