Κανονικά προπονήθηκαν την Παρασκευή Φουστέρ και Τοροσίδης
Στις προπονήσεις του Ολυμπιακού επέστρεψαν οι Νταβίντ Φουστέρ και Βασίλης Τοροσίδης. Ο Ισπανός ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο μάτι και είναι έτοιμος για το ματς με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη.
Κοσκέρης Νίκος
Στις προπονήσεις του Ολυμπιακού επέστρεψαν οι Νταβίντ Φουστέρ και Βασίλης Τοροσίδης. Ο Ισπανός ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο μάτι και είναι έτοιμος για το ματς με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη.
Στις προπονήσεις επανήλθε και ο Τοροσίδης, ύστερα από την τετραήμερη άδεια που είχε πάρει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν κανονικά, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται με απογεματινή προπόνηση το Σαββάτο (26/2).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.exedrasports.gr
- Αλβανία: Χιλιάδες διαδηλωτές ζητούν την παραίτηση του Ράμα – Βίαιες συγκρούσεις στα Τίρανα
- Μέση Ανατολή: Ο κόσμος είναι αντιμέτωπος με τη χειρότερη ενεργειακή κρίση εδώ και δεκαετίες, λέει ο Μπιρόλ
- Ιράν: Πλησιάζει στη λήξη του το τελεσίγραφο του Τραμπ για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
- Τουρκία: Προφυλακίστηκε δημοσιογράφος αντιπολιτευόμενης εφημερίδας για «διασπορά παραπλανητικών πληροφοριών»
- Ιράν: Φρουροί της Επανάστασης από τον Λίβανο έπληξαν την Κύπρο με drone, λέει ο πρωθυπουργός
- Γαλλία: Η διασπασμένη αριστερά νικήτρια του β’ γύρου των δημοτικών εκλογών στις μεγάλες πόλεις


