Κίνδυνος δύο αγωνιστικών για το Καραϊσκάκη και πέντε για τον Τοροσίδη
Ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με τιμωρία της έδρας του έως δύο αγωνιστικές ημέρες, για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, εφ' όσον χαρακτηριστούν ως «ευρείας κλίμακας» από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα. Με πέντε αγωνιστικές απειλείται ο Τοροσίδης για την αποβολή του και το χτύπημα στον Λέτο, ενώ χωρίς τον Μιραλάς θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στην Τούμπα (13/3) απέναντι στον ΠΑΟΚ.
Ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με τιμωρία της έδρας του έως δύο αγωνιστικές ημέρες, για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, εφ’ όσον χαρακτηριστούν ως «ευρείας κλίμακας» από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.
Όσον αφορά στον διαιτητή του ντέρμπι Δημήτρη Καλόπουλο, αναφέρει στο φύλλο αγώνα ότι οπαδοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν, ενώ σημειώνει παράλληλα τις ρίψεις αντικειμένων και τις διακοπές της αναμέτρησης.
Από την άλλη πλευρά είναι επιβαρυντική για τον Ολυμπιακό η έκθεση της Αστυνομίας.
Σχετικά με τον Βασίλη Τοροσίδη κινδυνεύει – για το χτύπημα στον Λέτο – με συνολική ποινή έως πέντε αγωνιστικών ημερών. Για το χτύπημα απειλείται με ποινή έως τρεις αγωνιστικές, η οποία, όμως, αυξάνεται επειδή ήταν αρχηγός της ομάδας του.
Χωρίς Μιραλάς με τον ΠΑΟΚ
Χωρίς τον Κέβιν Μιραλάς θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής, καθώς τότε θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω των τεσσάρων κίτρινων καρτών που έχει συμπληρώσει.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισε να στερηθεί τις υπηρεσίες του Βέλγου επιθετικού στο ματς κόντρα στο «δικέφαλο» (13/3), καθώς θεωρεί πιο δύσκολες τις αναμετρήσεις απέναντι σε Πανιώνιο (Νέα Σμύρνη, 27/2), Εργοτέλη (6/3) και ΑΕΚ (20/), στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.exedrasports.gr
- Η δύσκολη παιδική ηλικία του Γιαμάλ: «Δεν μπορούσα να αγοράσω PlayStation και έπαιζα με κάρτες Pokemon για ένα ευρώ»
- Ηλεία: «Το δάγκωσαν τα ξαδέλφια του» – Τι ισχυρίζεται η μητέρα του κακοποιημένου βρέφους
- Κλείνει το Μετρό στο Σύνταγμα – Ποιος ο λόγος
- Χάρης Βαρθακούρης: Τελικά επιλέγει το τραγούδι του Akyla από του αδερφού του για τη Eurovision;
- Ο Γιασικεβίτσιους νευρίασε με ρεπόρτερ: «Πηγαίνετε σε σχολή δημοσιογραφίας;» (vid)
- Βουλιαγμένη: Σε εξέλιξη η επιχείρηση ανάσυρσης της σορού του 34χρονου δύτη από το «Πηγάδι του Διαβόλου»


