Η ΠΑΕ Ηρακλής καταγγέλει επίθεση κατά μέλους της στο Πανθεσσαλικό
Αναφορά σε εξωγηπεδική ωμή βία κάνει λόγο η ΠΑΕ Ηρακλής σε ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την αναμέτρηση της ομάδας των «κυανόλευκων» με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ο «Γηραιός» καταγγέλει ότι μέλος της αποστολής του δέχθηκε επίθεση από «άτομα, τα οποία καμία σχέση δεν έχουν με την διεξαγωγή αγώνων επαγγελματικού ποδοσφαίρου». Ανακοίνωση, εξάλλου, εξέδωσε και η ΚΑΕ Ηρακλής, κάνοντας λόγο για τον «αυτοαποκαλούμενο 'μάγκα του ελληνικού ποδοσφαίρου'».
Αναφορά σε εξωγηπεδική ωμή βία κάνει λόγο η ΠΑΕ Ηρακλής σε ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την αναμέτρηση της ομάδας των «κυανόλευκων» με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ο «Γηραιός» καταγγέλει ότι μέλος της αποστολής του δέχθηκε επίθεση από «άτομα, τα οποία καμία σχέση δεν έχουν με την διεξαγωγή αγώνων επαγγελματικού ποδοσφαίρου».
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«H ΠΑΕ Ηρακλής επιμένει να υποστηρίζει ότι η αγωνιστική διαδικασία μιας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης θα πρέπει να εμπερικλείεται στις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου και να μην προεκτείνεται σε εκφράσεις, ωμής και τραμπουκικού χαρακτήρα, βίας, με προφανή αιτία την δυσαρέσκεια από το αγωνιστικό αποτέλεσμα. Διότι, τέτοιο θλιβερό, για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και τα φιλόδοξα δεδομένα της Super League, περιστατικό σημειώθηκε, σήμερα, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, με θύμα μέλος της αποστολής της ομάδας μας, μετά το τέλος της αναμέτρησης.
» Πρωταγωνιστές του, άτομα, τα οποία καμία σχέση δεν έχουν με την διεξαγωγή αγώνων επαγγελματικού ποδοσφαίρου, εκφραστές μιας άλογης ‘λογικής’, η οποία (όπως αποδείχθηκε από τα εντός του αγωνιστικού χώρου) δεν πρόκειται να μας κάμψει, ωστόσο, σίγουρα, δολοφονεί το ποδόσφαιρό μας, σε επίπεδο κύρους και αξιοπιστίας. Ηρθε, λοιπόν, η ώρα για τις υπερκείμενες Αρχές να παρέμβουν και να το προστατεύσουν ουσιαστικά, απαγορεύοντας την ύπαρξη χώρου δράσης σε επαγγελματίες της σωματικής βίας».
ΚΑΕ Ηρακλής: «Ο αυτοαποκαλούμενος ‘μάγκας του ελληνικού ποδοσφαίρου’»
Ανακοίνωση, εξάλλου, εξέδωσε και η ΚΑΕ Ηρακλής, με αφορμή όσα διαδραματίστηκαν στο Βόλο, στην αναμέτρηση του ποδοσφαιρικού Ηρακλή με τον τοπικό Ολυμπιακό, κάνοντας λόγο για τον «αυτοαποκαλούμενο ‘μάγκα του ελληνικού ποδοσφαίρου’».
Το κείμενο έχει ως εξής:
«H K.A.E. Ηρακλής Θεσσαλονίκης εύχεται στον αυτοαποκαλούμενο ‘μάγκα του ελληνικού ποδοσφαίρου’ να αποκτήσει σύντομα και μια ομάδα μπάσκετ, έστω και με τους τρόπους που αυτός γνωρίζει και κάποιοι του επιτρέπουν, και να βρεθεί, κάποια στιγμή, στο Ιβανώφειο…
» Έτσι ίσως μάθει, αυτός και τα ‘παιδιά’ του, που ύπουλα και άνανδρα επιτίθενται δέκα εναντίον ενός, πως είναι η αληθινή και αντρίκια φιλοξενία.
» Καλούμε τις αρχές να ασχοληθούν επιτέλους με ανθρώπους που ‘βρωμίζουν’ τον ελληνικό αθλητισμό και να δείξουν ότι θέλουν ειλικρινά την εξυγίανση του, απομακρύνοντας τους μία διά παντός.»
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μέση Ανατολή: Πόσοι είναι οι νεκροί από τον πόλεμο – Σε Ιράν και Λίβανο το μεγαλύτερο τίμημα
- Η Αρμάνι Μιλάνο συμφώνησε με τον Χολ – Ψάχνεται και για Πίτερς
- Γιατί το πρόβλημα του νερού στην Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί στην πραγματικότητα να είναι μια ευκαιρία
- Νάρκες, πύραυλοι και χιλιόμετρα ακτογραμμής: Γιατί το Ιράν έχει το πάνω χέρι στο Στενό του Ορμούζ
- Η Φελίσια Τσαλαπάτη συναντά τον Μίλος Ντέλετιτς του Ηρακλή στο νέο επεισόδιο του “Betsson Stories”
- O πόλεμος στο Ιράν ωθεί τη Σαουδική Αραβία να συνάψει συμφωνία αμυντικής συνεργασίας με την Ουκρανία


