Τιμωρία δύο μηνών στον Χάβο!
Ποινή απαγόρευσης εισόδου για δύο μήνες επιβλήθηκε στον προπονητή του ΠΑΟΚ, Μάκη Χάβο, για όσα έγιναν στην αναμέτρηση του «δικέφαλου» με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο. Αντίθετα στα... μαλακά έπεσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, που γλίτωσε με πρόστιμο για το αντικείμενο που δέχθηκε στο κεφάλι ο επόπτης στο ματς του Καραϊσκάκη.
Ποινή απαγόρευσης εισόδου για δύο μήνες επιβλήθηκε στον προπονητή του ΠΑΟΚ, Μάκη Χάβο, για όσα έγιναν στην αναμέτρηση του «δικέφαλου» με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο. Αντίθετα στα… μαλακά έπεσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, που γλίτωσε με πρόστιμο για το αντικείμενο που δέχθηκε στο κεφάλι ο επόπτης στο ματς του Καραϊσκάκη.
Αναλυτικά, ανακοινώθηκε πως ο προπονητής του ΠΑΟΚ τιμωρείται με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο μήνες και πρόστιμο 10.000 πρόστιμο, ενώ αντίστοιχο ποσό καλείται να πληρώσει και η ΠΑΕ, για λόγο που δεν αναφέρεται. Επίσης, ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με χρηματική ποινή 28.500 ευρώ.
Η ανακοίνωση: «Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:
1. Με την υπ΄αριθμ. 63/14-02-2011 απόφασή της επιβάλλει α) στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ χρηματική ποινή είκοσι οκτώ χιλιάδων πεντακοσίων (28.500) ευρώ, β) στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ και γ) στον ΙΩΑΚΕΙΜ ΧΑΒΟ, προπονητή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους δυο (2) μηνών (Αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 19.01.2011).
2. Με την υπ΄αριθμ. 64/14-02-2011 απόφασή της επιβάλλει στην ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ χρηματική ποινή σαράντα χιλιάδων (40.000) ευρώ (Αγώνας Super League ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ-ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στις 04.01.2011)».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πτολεμαΐδα: Συνελήφθη άνδρας για επίθεση με μαχαίρι – Στο νοσοκομείο το θύμα
- Seven More Post Offices Close Across Greece
- «Καρφιά» Καραμανλή: Όσο η αγροτική πολιτική εξαντλείται σε εξαγγελίες αποσπασματικών μέτρων η κρίση θα ανακυκλώνεται
- Μύκονος Betsson: Ανακοίνωσε τον Μοχάβι Κινγκ
- Η Νύφη! – Mια ταινία Φρανκενστάιν αλά Μπόνι και Κλάιντ που ισοδυναμεί με καθαρή τρέλα
- Αίγινα: Συνελήφθη 30χρονος που έκανε σούζες και κόντρες – Αναρτούσε τα «κατορθώματά» του στα social media

