
Σύνθημα νίκης μέσα στο «Καραϊσκάκη» από τον Μπουμσόνγκ
Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ έμεινε στα... πιτς λόγω τραυματισμού στα τρία τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ για το πρωτάθλημα και με την ΑΕΚ για το Κύπελλο), ωστόσο είναι έτοιμος να επανέλθει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Γάλλος αμυντικός, που αγωνίστηκε τελευταία φορά κόντρα στον Εργοτέλη, έστειλε μήνυμα νίκης ενόψει της αναμέτρησης με τους «ερυθρόλευκους» στο Καραϊσκάκη, προκειμένου οι «πράσινοι» να ξαναμπούν στην διεκδίκηση του τίτλου.
Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ έμεινε στα… πιτς λόγω τραυματισμού στα τρία τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ για το πρωτάθλημα και με την ΑΕΚ για το Κύπελλο), ωστόσο είναι έτοιμος να επανέλθει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Γάλλος αμυντικός, που αγωνίστηκε τελευταία φορά κόντρα στον Εργοτέλη, έστειλε μήνυμα νίκης ενόψει της αναμέτρησης με τους «ερυθρόλευκους» στο Καραϊσκάκη, προκειμένου οι «πράσινοι» να ξαναμπούν στην διεκδίκηση του τίτλου.
Αρχικά ο Μπουμσόνγκ αναφέρθηκε στην αλλαγή προσώπου που επιδεικνύουν οι «πράσινοι» στα τελευταία παιχνίδια, τονίζοντας πως πλέον παρουσιάζονται πιο συμπαγείς και προσθέτοντας ότι η ομάδα ήθελε χρόνο για να δείξει το καλό της πρόσωπο.
«Είμαστε πιο συμπαγείς πλέον από παιχνίδι σε παιχνίδι. Δείξαμε χαρακτήρα ως ομάδα και μείναμε δυνατοί μετά από δύσκολες συγκυρίες που προέκυψαν. Θέλαμε χρόνο και τον κερδίσαμε στην πορεία».
Κατόπιν αναφέρθηκε στην πίστη που υπάρχει για τις δυνατότητες της ομάδας, λέγοντας:
«Και στην ζωή αλλά και στο ποδόσφαιρο αν δεν πιστεύεις κάπου δεν πετυχαίνεις τίποτα».
Όσον αφορά το επερχόμενο ντέρμπι στο Καραϊσκάκη, ο Μπουμσόνγκ, επεσήμανε:
«Πάμε τώρα για νίκη στην έδρα του Ολυμπιακού, για να μπούμε και πάλι στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος».
www.sport.gr
- Θεσσαλονίκη: Στα δικαστήρια για δεύτερη φορά η 77χρονη που συνελήφθη μετά τον θάνατο του 82χρονου συζύγου της
- Ο Χολμς απογοητεύτηκε από τον ατζέντη του και σταμάτησε τη συνεργασία του (pic)
- Οι ΗΠΑ φτωχαίνουν, η Ευρώπη βγαίνει μπροστά – Ο νέος δείκτης που αποκαλύπτει την αληθινή εικόνα
- Το ελληνικό πεντάγραμμο αποχαιρετά τη θρυλική Μαρινέλλα
- Τι λέει ο αλγόριθμος για τη Euroleague: Ο Ολυμπιακός και η… σίγουρη τετράδα και το 25% του Παναθηναϊκού (pics)
- Πότε κάνουν πρεμιέρα τα «πορτοκαλί» τιμολόγια στην ηλεκτρική ενέργεια






